HORÒSCOP DIARI

Horòscop del 7 de setembre del 2018

Consulta la predicció en l'amor, treball i salut del teu signe del zodíac

horoscopo

horoscopo

2
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop de divendres 7 de setembre del 2018, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

l’horòscop d’altres dies

Àries. 21/03 al 19/04. Avui estaràs de molt bon humor i t’agradarà fer bromes i divertir-te. En l’amor, estaràs il·lusionat, però serà més endavant quan veuràs si la cosa té futur.

Taure. 20/04 al 21/05. Et preocupa el benestar dels teus i en seràs molt protector. Voldràs dir-los què han de fer però adona’t que ja poden decidir per ells mateixos.

Gèminis. 22/05 al 22/06. Cuida la forma en què et comuniques, no perquè sigui negativa, sinó perquè pots ser indiscret o, sense voler, exagerar les coses. Avui, els teus et necessitaran més.

Càncer. 23/06 al 22/07. Sigues prudent amb els diners perquè l’entusiasme i la generositat excessiva et faran gastar més. En l’amor, avui et mouràs entre la dependència i la necessitat de llibertat.

Leo. 23/07 al 22/08. Ho sentiràs tot amb intensitat, et sentiràs alegre i amb moltes ganes d’acció. El dolent és que no seràs perseverant, així que vigila amb allò que et comprometis amb altres persones.

Verge. 23/08 al 23/09. Si alguna cosa et preocupa, examina’n el passat perquè et donarà la clau per solucionar-ho. La teva ment ara serà molt activa i et convé fer-la descansar a estones.

Balança. 24/09 al 23/10. Seràs molt sociable, t’agradarà estar amb gent i participar en els equips de treball i en activitats de grup. Sobre els teus objectius, estàs il·lusionat però sigues més realista.

Escorpí. 24/10 al 22/11. No és el moment d’arriscar-se sinó de ser prudent, per molt bé que vegis les coses. Vols ajudar tothom, però discerneix amb qui val la pena fer-ho o t’esgotaràs.

Sagitari. 23/11 al 21/12. Tens molta energia, entusiasme i desitjos d’anar a més en molts sentits. No deixis que els teus prejudicis i els teus temors et parin. A la feina, arriba el moment de renovar-se.

Capricorn. 22/12 al 20/01. No t’obsessionis amb aquests pensaments que et debiliten. Si ets capaç de pensar en positiu, veuràs com la teva energia augmentarà i propiciaràs els canvis necessaris.

Notícies relacionades

Aquari. 21/01 al 18/02.  Et vindrà de gust socialitzar i et trobaràs amb gent positiva i optimista. No confiïs en tot el que et diguin o aparentin algunes persones, perquè la realitat serà ben diferent.

Peixos. 19/02 al 20/03. Pots dispersar-te en excés al fer les teves tasques i hauries de posar-hi més cura perquè les coses surtin com esperes. En salut, no facis excessos al menjar ni la beguda.

Temes:

Horòscop