HORÒSCOP DIARI

Horòscop del 6 de setembre del 2018

Consulta la predicció en l'amor, treball i salut del teu signe del zodíac

horoscopo

horoscopo

2
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop de dijous 6 de setembre del 2018, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

l’horòscop d’altres dies

Àries. 21/03 al 19/04. Tot i que et costi una mica, faràs tot el que puguis perquè hi hagi més harmonia a casa. En l’amor, no corris i parla sobre el que no funciona en comptes d’enfadar-te.

Taure. 20/04 al 21/05. Serà un dia de comunicació més agressiva. Per descomptat, la teva personalitat tranquil·la i pacient no sol entrar en aquests jocs, però avui et serà difícil controlar-te.

Gèminis. 22/05 al 22/06. Vigila els diners, sobretot aquest matí. No facis plans per a tot el dia perquè sorgiran alguns imprevistos. En l’afectiu, prova d’expressar el teu afecte a qui estimes.

Càncer. 23/06 al 22/07. Estàs molt sensible i susceptible, i et prendràs malament les actituds poc delicades dels altres. Si no li dones importància, disfrutaràs molt de les teves relacions personals.

Leo. 23/07 al 22/08. No et sentiràs còmode amb algunes persones i, si dura molt, arribaràs a un punt de mínim paciència. Les teves reaccions, llavors, poden ser dures. Intenta dir abans: “¡Prou!”

Verge. 23/08 al 23/09. Si aguantes massa, acabaràs estressat. Hauries de trobar moments de relax més sovint en la teva quotidianitat. Ara, les relacions amb els amics seran més difícils.

Balança. 24/09 al 23/10. Causaràs una bona impressió però és possible que, més que fer la teva voluntat, hagis d’adaptar-te als altres. Reparteix millor el temps entre la teva vida professional i personal.

Escorpí. 24/10 al 22/11. No vulguis convèncer els altres que pensin com tu o hi haurà problemes. De vegades, hauràs de cedir perquè si no, aquest dia estarà ple de conflictes i tensions.

Sagitari. 23/11 al 21/12. Vigila la l’economia perquè hi haurà una tendència a la despesa impulsiva. Les teves actituds mentals seran una mica radicals, cosa que no et beneficiarà ni a tu mateix ni a les teves relacions.

Capricorn. 22/12 al 20/01. Sigues més conscient dels teus canvis d’humor i irritabilitat, així podràs gestionar millor les relacions i no fer-les malbé. A la nit, relaxa’t de la tensió del dia.

Notícies relacionades

Aquari. 21/01 al 18/02. Agafa’t les coses amb calma i actua sense presses, però sense pausa. A la tarda, la tensió en les teves relacions augmentarà, per la qual cosa has d’anar amb molt de compte. Sigues prudent.

Peixos. 19/02 al 20/03. Tot i que et provocaran, no participaràs en discussions perquè, abans que res, vols sentir-te bé i estar en pau amb els altres. A la tarda, no t’omplis de feina.

Temes:

Horòscop