Nou servei de ‘streaming’

SkyShowtime arriba a Espanya: com subscriure-s’hi, preu i oferta de pel·lícules i sèries

  • La nova plataforma de ‘streaming’, que s’estrena el 28 de febrer, tindrà continguts de Paramount, Universal, Sky Studios o Showtime

SkyShowtime arriba a Espanya: com subscriure-s’hi, preu i oferta de pel·lícules i sèries
1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Enmig de processos de reestructuració, retallada de despeses, noves fórmules per fidelitzar el client, reorientació del producte... Apareix més competència per a les plataformes de ‘streaming’. Una nova i potent oferta arribarà a Espanya el 28 de febrer: SkyShowtime. D’aquí dues setmanes només, els devots de les sèries i el cine podran sumar aquest catàleg a la ja nombrosa varietat d’opcions. SkyShowtime ja està disponible en 20 països d’Europa.

¿Què s’hi podrà veure?

SkyShowtime oferirà continguts de Paramount, Universal, Sky Studios o Showtime. És a dir, un ampli catàleg en el qual trobem ganxos com la popular saga ‘Yellowstone’ –que inclou els ‘spin-offs’ ‘1883’ i ‘1923’, aquest amb Harrison Ford i Helen Mirren–, l’univers de ‘Star Trek’ –incloent-hi la seva celebrada nova sèrie ‘Strange new worlds’–, o ja en l’apartat cinematogràfic, franquícies com ara ‘Parc Juràssic’, ‘Missió: Impossible’, ‘Fast & Furious’ i ‘El meu dolent preferit’. Aquí, el millor de l’oferta inicial de la nova plataforma.

¿I en el futur?

En aquesta plataforma es podran veure sèries com el ‘remake’ d’‘Atracció fatal’ amb Joshua Jackson i Lizzy Caplan reprenent els papers de Michael Douglas i Glenn Close; ‘Grease: Rise of the Pink Ladies’, preqüela sobre la gènesi de la colla de Rizzo i Frenchie; ‘Rabbit hole’, drama d’espionatge amb Kiefer Sutherland, o ‘Lioness’, nova creació de Taylor Sheridan amb Nicole Kidman com a supervisora sènior de la CIA.

¿Quant costarà?

Notícies relacionades

El preu inicial és realment competitiu. El preu de base serà de 5,99 euros al mes, però a més, per un temps limitat –fins al 25 d’abril–, «els nous clients que s’hi subscriguin a través de skyshowtime.com rebran un 50% de descompte sobre aquest preu per sempre». És a dir, els primers a sumar-s’hi per aquesta web pagaran 2,99 euros al mes.

¿Com subscriure-s’hi?

Els usuaris que vulguin subscriure a SkyShowtime hauran de fer-ho a través de la pàgina web de la plataforma: skyshowtime.com.

Temes:

Netflix