Nou tràiler de la quarta temporada de ‘Stranger Things’

Una nova i terrorífica criatura posa en perill tant Hawkins com l’Upside Down

Nou tràiler de la quarta temporada de ‘Stranger Things’
1
Es llegeix en minuts

Ha arribat l’hora. Netflix ha revelat, per fi, el tràiler sencer de la quarta temporada de ‘Stranger Things’, amb una primera entrega que arribarà el 27 de maig a Netflix i la seva segona part estarà disponible l’1 de juliol. Tres anys després d’una tercera tanda d’infart, els germans Duffer mostren en aquest avançament que l’espera ha valgut la pena, ja que una nova i terrorífica criatura posa en perill tant Hawkins com l’Upside Down.

Han passat sis mesos des de la batalla del centre comercial Starcourt, que va portar la desolació i destrucció a Hawkins. Afrontant encara les seqüeles, el grup d’amics protagonista està separat per primera vegada i s’ha d’enfrontar a les complexitats de l’institut, cosa que no les posa les coses gens fàcils.

En aquest moment sorgeix una nova i terrorífica amenaça sobrenatural que planteja un nou misteri. Si no aconsegueixen resoldre-ho, podria suposar el final de l’Upside Down. «S’acosta una guerra», avisen a Once (Millie Bobby Brown), que confessa que ja no té poders. «T’ho diré sense embuts. Sense tu, no podem guanyar aquesta guerra», li responen.

Notícies relacionades

I és que al final d’aquest avancament, emergeix un misteriós i esborronador ésser amb forma humanoide, mirada amenaçadora i tentacles. ¿Qui o què és? Un monstre que posa en perill a Hawkins, però també l’Upside Down. Es pot recordar que aquesta quarta tanda és el començament del final de la sèrie, amb una cinquena temporada que ja està confirmada com l’última.

Aquesta entrega compta amb noves incorporacions en el repartiment, compost per Amybeth McNulty, Myles Truitt, Regina Ting Chen, Grace Van Dien, Jamie Campbell Bower, Eduardo Franco, Joseph Quinn, Sherman Augustus, Mason Dye, Nikola Djuricko, Robert Englund i Tom Wlaschiha, entre altres.