Guia de visionaments

Les sèries clau per a la setmana del 22 de novembre

  • La minisèrie de Peter Jackson sobre The Beatles i la segona temporada de ‘How to with John Wilson’, entre les nostres propostes per a Filmin, Disney+ i HBO Max 

Les sèries clau per a la setmana del 22 de novembre

Archivo

2
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Després del començament de ‘La Rueda del Tiempo’, aquesta setmana arriben estrenes protagonitzades per moltes classes d’herois: superherois sense poders (‘Hawkeye’), genis musicals (‘Get back’) o documentalistes sense igual (‘How to with John Wilson’, segona temporada). A sota, les nostres propostes al complet.

1. ‘Possessions’, misteriós casament de sang 

1. ‘

Creació de l’israelià Shachar Magen amb l’escriptora Valérie Zenatti, aquesta minisèrie de sis capítols explica la història d’una jove francesa expatriada a Israel, Natalie (Nadia Tereszkiewicz, vista a ‘Solo las bestias’), la qual acusen de matar el seu marit el dia del seu casament. Un diplomàtic del consolat francès, Karim (Reda Kateb), s’obsessiona a esbrinar si Natalie és víctima o botxí. Intrigant ‘thriller’ psicològic amb vista al suspens sobrenatural. Filmin, dimarts, dia 23. 

2. ‘Hawkeye’, un més que agitat Nadal

2. ‘Hawkeye’, un més que agitat Nadal

La cinquena sèrie de Marvel Studios per a Disney+ s’inspira en la celebrada sèrie de còmics (2012-2015) del guionista Matt Fraction i el dibuixant David Aja, però també en l’acció amb rerefons nadalenc de ‘Jungla de cristal’. A la Nova York posterior al Blip, Clint Barton (Jeremy Renner), àlies Ull de Falcó, topa de cara amb una amenaça del seu passat i acaba fent equip amb l’arquera Kate Bishop (Hailee Steinfeld), la qual aquesta sèrie introdueix en l’UCM. Disney+, dimecres, dia 24. 

3. ‘Get back’, gravant amb els nois

3. ‘

A l’estiu del 2017, Apple Corps, la corporació que controla tot allò relatiu a The Beatles, va proposar a Peter Jackson fer alguna cosa amb l’ingent material audiovisual que guarden a les seves arques. El resultat, quatre anys i un complicat procés de restauració més tard, ha sigut ‘Get back’, una immersió en les sessions del mític ‘Let it be’ amb la millor qualitat d’imatge imaginable. Set hores, tres episodis, molt a prop de John, Paul, Ringo i George. Disney+, a partir de dijous, dia 25. 

 

4. ‘How to with John Wilson (T2)’, la vida i res més

L’any passat, la sèrie (més o menys) documental ‘How to with John Wilson’ va enamorar crítics i espectadors per sorpresa. ¿Per què? No és fàcil de dir. El seu propi creador, John Wilson, lluita per definir el projecte en aquesta segona temporada: «Són com unes memòries, un assaig... Es desenvolupa a Nova York». Són, diguem-ne, unes instruccions per al dia a dia a la ciutat. Amb entrevistes a gent d’obsessions curioses, com tots. És una obra mestra. HBO Max, a partir de dissabte, dia 27. 

5. ‘Venga Juan’, caiguda des del cim

5. ‘

Notícies relacionades

Després de ‘Vota Juan’ i ‘Vamos Juan’, és l’hora de ‘Venga Juan’, en la qual assistirem a l’auge i possible caiguda del polític Juan Carrasco (sempre gran Javier Cámara), embolicat segons uns papers en una trama de corrupció municipal. La comèdia política de Diego San José suma al seu repartiment Manolo Solo, Ramón Barea i Eduardo Blanco. I a l’equip creatiu, Pilar Palomero (‘Las niñas’), directora d’un capítol i nova component de la sala de guionistes. HBO Max, a partir de diumenge, dia 28. 

 

Temes:

Sèries