La ‘This is us’ otomana

TV-3 se suma a la febre de les sèries turques amb ‘Germans’

La cadena estrena aquest diumenge la versió otomana de la nord-americana ‘This is us’

TV-3 se suma a la febre de les sèries turques amb ‘Germans’

TVC

1
Es llegeix en minuts
Marisa de Dios
Marisa de Dios

Periodista

Especialista en sèries i programes de televisió

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La febre per la ficció turca continua. Després de l’emissió a Atresmedia i Mediaset de sèries com ‘Fatmagül’, ‘Mujer’, ‘Mi hija’, ‘Love is in the air’, ‘Inocentes’, ‘Tierra amarga’, ‘Sila’, ‘Ciudad cruel’, ‘Fugitiva’ i ‘Madre’, per posar només alguns exemples i sense comptar amb les adaptacions espanyoles que s’estan fent de les seves produccions (com ‘Alba’ i l’encara sense estrenar ‘Madre’), la ficció otomana desembarca també a TV-3 aquest diumenge, 3 (22.45 hores), amb ‘Germans’, la versió turca de ‘This is us’.

Els turcs són tot uns experts en ficcions melodramàtiques i a fer adaptacions d’èxits de països com els EUA, el Japó i Corea. ‘Madre’, per exemple, és un ‘remake’ d’un original japonès, i també han fet adaptacions pròpies de sèries tan famoses com ‘Falcon Crest’, ‘House’, ‘The OC’, ‘Mujeres desesperadas’ i ‘Revenge’.

Igual que en la sèrie nord-americana original, els protagonistes de ‘Germans’ són aquí uns personatges units per llaços familiars que celebren el seu 35è aniversari el mateix dia. Cem (Celil Nalcakan) viurà el seu aniversari a l’hospital, ja que la seva dona, Reyhan, està a punt de donar a llum els seus trigèmins. Per la seva banda, Beste (Elcin Afacan), acomplexada des de petita pel seu sobrepès, ha decidit per fi agafar les regnes de la seva vida, apartar les pors i donar una oportunitat a l’amor.

El protagonista d’‘Inocentes’

Notícies relacionades

Mahur (Olgun Toker), feliç marit i pare de família, està a punt de conèixer el seu pare biològic. I Berk (Birkan Sokullu, el també protagonista d’‘Inocentes’), model que somia convertir-se en actor, rep l’oportunitat de la seva vida quan li proposen participar en una prometedora pel·lícula. Però el seu productor prefereix que segueixi com fins ara.

Tot i que la sèrie està ambientada en el present, juga a despistar amb alguns ‘flashbacks’ al passat.