Eleccions

Nova picabaralla tuitaire entre Rufián i Parlon a tres setmanes de les municipals

  • Núria Parlon (PSC): «La desfilada de consellers amb Rufián és una deslleialtat institucional mai vista»

  • ¿Qui guanyarà les eleccions a Santa Coloma de Gramenet aquest 2023? Aquestes són les prediccions més enllà de les enquestes

Nova picabaralla tuitaire entre Rufián i Parlon a tres setmanes de les municipals
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb les eleccions municipals ben a prop, Núria Parlon (PSC) i Gabriel Rufián (ERC) s’han embrancat en una picabaralla per les xarxes socials aquest dilluns, 8 de maig, per enèsima vegada. I és que a Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) es donaran cita en els pròxims comicis aquests dos pesos pesants que personalitzen la lluita per conquerir terreny a l’històric feu socialista que són els municipis de l’àrea metropolitana.

L’estira-i-arronsa s’ha iniciat després de la publicació d’una entrevista de l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, a Efe, en la qual va definir el candidat d’ERC a l’alcaldia i portaveu de la formació al Congrés, Gabriel Rufián, com un «paracaigudista» que fa «política antiquada».

«Escolta, Núria Parlon, talla’t una mica que jo estava a l’escola i tu ja eres regidora d’un alcalde corrupte que et va designar com a alcaldessa des d’un furgó policial fa ja 14 anys», ha etzibat Rufián a Twitter, un missatge que ha acompanyat d’un segon tuit amb una foto de Bartomeu Muñoz, l’alcalde que va precedir Parlon a l’alcaldia de Santa Coloma i que és a la presó pel cas Pretòria des del desembre del 2021.

Notícies relacionades

«Gabriel, per la verge de Montserrat, ¡si amb vint-i-cinc encara anaves al col·le, vas repetir massa vegades! Ara ho entenc tot. ¿Per cert, el Recursos Humans bé a ERC? ¿O el president del Port continua fent la selecció de les conselleres segons la pitrera?», ha respost per la seva part Parlon, que ha adjuntat una foto en la qual surt Lluís Salvadó, que el 2018 va protagonitzar una polèmica al filtrar-se un comentari seu en la recerca d’una dona per a Ensenyament: «A la que tingui les mamelles més grosses el dones i ja està», deia.

Els dos candidats han continuat responent-se per Twitter i Rufián ha demanat a l’alcaldessa que deixi de «fer el ‘troll’ a Twitter» i que accedeixi a fer un debat «sobre Santa Coloma».