Proposta de debat

Gabriel Rufián desafia Núria Parlon a un debat a Radio TeleTaxi

  • ¿Qui guanyarà les eleccions a Santa Coloma de Gramenet 2023? Aquestes són les prediccions més enllà de les enquestes

  • Campuzano assegura que no va prometre cap residència a Santa Coloma

Gabriel Rufián desafia Núria Parlon a un debat a Radio TeleTaxi

EFE / ALEJANDRO GARCÍA

1
Es llegeix en minuts
Gerardo Santos
Gerardo Santos

Ubicada/t a Badalona, Santa Coloma, Mataró, Martorell, Esplugues i Vilanova i la Geltrú

ver +

Una entrevista del popular locutor Justo Molinero al candidat d’ERC a l’alcaldia de Santa Coloma de Gramenet, Gabriel Rufián, ha servit perquè aquest últim llancés el guant a l’actual alcaldessa, Núria Parlon (PSC), en forma de proposta de debat, quan falta poc més d’un mes per a les eleccions municipals.

«Els veïns d’aquesta ciutat mereixen que es confrontin projectes. Des d’aquí m’agradaria oferir a l’alcaldessa, Núria Parlon, un debat, ni tan sols un cara a cara, una conversa», ha proposat Rufián.

Notícies relacionades

El candidat d’ERC ha afegit que, d’acord amb el que mostren les enquestes, «sembla que això anirà d’ella [Núria Parlon] o nosaltres [ERC]», argument amb el qual el candidat republicà busca reduir la batalla per l’alcaldia a una lluita de dos. Fonts pròximes a Parlon asseguren que l’alcaldessa «no té res a dir» sobre la proposta de Rufián.

Més propostes de debat

No obstant, no és la primera proposta per fer un debat electoral a Santa Coloma de Gramenet. El dia 14 d’abril, el candidat d’En Comú Podem, Antonio Molina, va demanar per escrit a l’ajuntament «un debat públic a la resta d’opcions polítiques del consistori colomenc», i fins i tot va proposar dos llocs per desenvolupar-lo, el Teatre Sagarra o l’Auditori Can Roig i Torres.