Política local

Rufián, sobre ser candidat d’ERC a Santa Coloma per a les municipals: “M’ho estic pensant”

  • Segons la seva opinió, és «insà» que faci 31 anys que un partit com el PSOE governa en aquesta ciutat catalana «de manera ‘manu militari’»

Rufián, sobre ser candidat d’ERC a Santa Coloma per a les municipals: “M’ho estic pensant”
1
Es llegeix en minuts
EFE

El portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, ha dit que està «pensant» si farà el pas per ser el candidat del seu partit per a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), ja que creu que «serà bo» canviar més de tres dècades de Govern socialista.

En declaracions als mitjans al Congrés, Rufián ha negat que estigui ultimant la seva candidatura per a Santa Coloma per a les eleccions municipals del maig del 2023, tot i que ha reconegut que contempla fer aquest pas.

«M’ho estic pensant», ha respost. Segons la seva opinió, és «insà» que faci 31 anys que un partit com el PSOE governa en aquesta ciutat catalana «de manera ‘manu militari’». «Així que si ho podem canviar, serà bo», ha afegit el polític republicà.

Ja fa mesos que Rufián va obrir la porta a convertir-se en el candidat d’ERC a Santa Coloma de Gramenet, tot i que sense que això impliqui deixar el seu escó a Madrid com a diputat.

Notícies relacionades

El líder d’ERC, Oriol Junqueras, va encoratjar aquesta possibilitat quan el 6 de setembre va dir que Rufián seria «un candidat extraordinari, perquè és una persona extraordinària i absolutament compromesa amb els seus conciutadans» i va assenyalar que, si depèn d’ell, no hauria de deixar el Congrés.

Llegeix totes les notícies de Santa Coloma de Gramenet a EL PERIÓDICO Santa Coloma