Futbol sala

L’Industrias Santa Coloma estrena la pretemporada amb victòria i golejada

  • Xavi Closas va remarcar que encara han «de millorar moltes coses» però va lloar la predisposició oferta pels jugadors de la plantilla

L’Industrias Santa Coloma estrena la pretemporada amb victòria i golejada

Industrias Santa Coloma

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) va acollir aquest dissabte, 13 d’agost, el primer partit de la pretemporada d’Industrias Santa Coloma. Un duel contra l’Aspil-Jumpers Ribera Navarra que es va saldar amb victòria i golejada dels locals: 10 gols a 4.

Es tractava del primer partit que dirigeix Xavi Closas, qui aquesta temporada s’estrenarà com a tècnic de Primera Divisió després d’estar les últimes sis com a entrenador del Barça B. Closas va ser anunciat fa unes setmanes com a nou tècnic de l’Industrias Santa Coloma en substitució de Javi Rodríguez.

El conjunt colomenc va dominar el partit de principi a fi i ja va anar al descans amb un còmode avantatge de 6 gols a 1. En la segona meitat el guió amb prou feines es va modificar, ja que l’Industrias va plasmar la seva superioritat fins al final de l’enfrontament.

Notícies relacionades

«Les sensacions són bones. Queda molta feina per fer i cal tenir clar els objectius i si els hem aconseguit. A nivell defensiu hem fet coses molt bones, hem de millorar moltes altres coses, però la predisposició dels jugadors és molt bona», va concloure Xavi Closas al final de l’enfrontament.

Llegeix totes les notícies de Santa Coloma a EL PERIÓDICO Santa Coloma