Futbol sala

Xavi Closas substitueix Javi Rodríguez a la banqueta de l’Industrias Santa Coloma

  • En un breu comunicat, l’equip colomenc va agrair a Rodríguez «el temps que ha estat vinculat a l’entitat» i li va desitjar «sort en el seu nou projecte»

  • «He lluitat molt per poder entrenar a Primera Divisió i em va costar molt poc parlar amb el club d’aquest nou projecte», diu Closas

Xavi Closas substitueix Javi Rodríguez a la banqueta de l’Industrias Santa Coloma

Industrias Santa Coloma

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Xavi Closas ha firmat per tres temporades com a nou entrenador de l’equip de futbol sala Industrias Santa Coloma (Barcelonès), segons va anunciar aquest dimarts 2 d’agost l’entitat colomenca, i aquesta serà la seva segona etapa al club, després de dirigir el filial en el curs 1999-2000. El que va ser tècnic del Barça B durant les últimes sis temporades reemplaçarà en el càrrec Javi Rodríguez, que aquest dimarts a la tarda tard va rescindir de mutu acord el seu contracte amb l’Industrias Santa Coloma i va fitxar per ElPozo Múrcia Costa Càlida.

En un breu comunicat, l’Industrias Santa Coloma va expressar, en relació amb la marxa de Rodríguez, que el club «agraeix el temps que ha estat vinculat a l’entitat i espera que tingui sort en el seu nou projecte».

Closas es va mostrar il·lusionat per aquesta nova etapa en declaracions als mitjans de comunicació del club colomenc: «He lluitat molt per poder entrenar a Primera Divisió i em va costar molt poc parlar amb el club d’aquest nou projecte i posar-nos d’acord. Ho afronto amb la màxima il·lusió, però sobretot amb moltes ganes de treballar per l’Industrias». «Intentarem treure el màxim profit d’aquesta plantilla a través del treball. Després mirarem d’aplicar una idea de joc que els jugadors han d’assimilar i amb què han de sentir-se còmodes. A partir d’aquí, aconseguir petits objectius sent ambiciosos i ja veurem on podem arribar», va afegir el tècnic.

Notícies relacionades

Closas ha sigut entrenador del Predator (Japó), AE Bellsport, Barça (Divisió de Plata) i Barça B. Amb el filial barcelonista es va proclamar campió de Lliga (2017) i recentment campió del món sub-21 (2022).

Llegeix totes les notícies de Santa Coloma a EL PERIÓDICO Santa Coloma