Futbol sala

Povill arriba a l’Industrias Santa Coloma després de ser cedit pel Barça

  • Amb aquest moviment, els blaugranes esperen que Bernat Povill assumeixi un rol més protagonista en l’equip colomenc per completar la seva progressió

Povill arriba a l’Industrias Santa Coloma després de ser cedit pel Barça

Industrias Santa Coloma

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’ala del Barça de futbol sala Bernat Povill va renovar per una temporada amb l’entitat blaugrana, fins al 30 de juny del 2024, i disputarà la pròxima campanya com a cedit a l’Industrias Santa Coloma, segons van anunciar el dia 8 passat els clubs implicats. Povill, de 21 anys, es va formar en el futbol base del Barça i ha disputat els últims dos cursos amb el primer equip. Aquesta temporada, el jugador català va aprofitar l’oportunitat que va suposar l’acumulació de lesions després de l’aturada hivernal per tenir minuts importants en totes les competicions, col·laborant a la conquista de la Supercopa d’Espanya, la Copa d’Espanya, la Lliga de Campions i la Primera Divisió.

Tanmateix, amb aquesta cessió, el Barça espera que Povill assumeixi un rol més protagonista en l’Industrias Santa Coloma per completar la seva progressió. «És un projecte que vaig considerar que podia ser bo per a mi. Vinc amb la màxima il·lusió de fer coses grans», va assegurar el del planter del Barça en declaracions als mitjans de comunicació del seu nou club.

Povill va assenyalar que es tracta d’una decisió meditada «perquè és un club referent tant a nivell de Catalunya com fora. És un projecte que vaig considerar que podia ser bo per a mi. Conec bé la major part de la plantilla, he disfrutat molt quan he jugat contra ells i vinc amb la màxima il·lusió». Des de l’Industrias Santa Coloma comenten que la fase d’adaptació al seu nou equip no serà cap problema perquè, en paraules de Povill, «tinc amics a la plantilla i ara hi compartiré vestidor. És un pas més per donar el millor rendiment. Tenir un bon grup de treball és fonamental per obtenir bons resultats».

Un altre arribat del Barça

A l’Industrias Santa Coloma 2022-23 també jugarà Nil Closas, un ala format en les categories base del Barça que a finals de juny es va comprometre amb el club colomenc per a les pròximes tres temporades.

Notícies relacionades

Nil ja té experiència a Primera Divisió, ja que va jugar a les ordres de Pato a l’Aspil Jumpers Ribera Navarra durant dues campanyes. «Afronto aquesta segona etapa en la màxima categoria com un jugador més madur i amb més experiència», va remarcar després de donar-se a conèixer el seu fitxatge. 

Llegeix totes les notícies de Santa Coloma a EL PERIÓDICO Santa Coloma