Futbol sala

El Barça sap patir per accedir a la final de futbol sala

El Barça sap patir per accedir a la final de futbol sala

FCB

2
Es llegeix en minuts

El Barça es va classificar aquest dissabte per a la final de la Primera Divisió de futbol sala a l’eliminar el Viña Albali Valdepeñas, que va arribar a igualar les semifinals en la segona part del partit de tornada, però va acabar perdent per 6-4 al Palau Blaugrana, després de caure derrotat per la mínima (0-1) en l’anada. La primera meitat va obeir a la proposta del conjunt visitant, amb moltes interrupcions i ràpids intercanvis de possessió, sense que l’equip blaugrana aconseguís tenir el control de la pilota.

Després del tram inicial de tempteig, el Barça va destapar el marcador amb una passada filtrada per Matheus Rodrigues que Ferrao va enviar al fons de la xarxa amb un potent xut ras (1-0, min. 5). El desavantatge va revifar l’ambició del Valdepeñas, davant un conjunt blaugrana més especulatiu, que no va reaccionar davant els avisos de Nano i Ivi, que va acabar empatant el duel en una acció individual (1-1, min.9).

El Barça va trigar menys d’un minut a tornar a avançar-se amb una ràpida combinació entre Marcenio i Pito, autor del gol (2-1, min. 9), però els manxecs van igualar el partit per segona vegada abans de la mitja part a l’engaltar Humberto una assistència de Lazarevic (2-2, min.13).

Malgrat l’oposició d’Edu, amb dues parades de mèrit davant Ferrao i Sergio Lozano, el Barça va trobar fluïdesa en el joc i es va avançar amb un xut precís amb l’esquerra del seu capità (3-2, min. 23). Ivi va penalitzar una distracció blaugrana per empatar el partit (3-3, min.27) i Bateria va igualar l’eliminatòria (3-4, min. 30) en un moment de superioritat numèrica per l’expulsió d’Ortiz (doble groga, min. 28).

El Barça va reaccionar amb autoritat. Ferrao va transformar un penal que ell mateix havia provocat (4-4, min. 32) i Dyego va culminar un contraatac (5-4, min. 33) per certificar l’accés a la final del conjunt català. Ferrao va ampliar l’avantatge en l’últim sospir (6-4, min. 40).

Fitxa tècnica

6 - Barça: Dídac Plana, Ortiz, Sergio Lozano, Povill, Pito –equip inicial–, Marcenio, Dyego, Ferrao, Matheus Rodrigues, Adolfo, André Coelho, Esquerdinha, Miquel Feixas i Àlex Lluch.

4 - Viña Albali Valdepeñas: Edu, Lolo, Sergio González, Lazarevic, Gabriel Ribeiro –equip inicial–, Geraghty, Bateria, Nano, Humberto, Ivi, Alberto, Óscar de la Faya, Matheus Preá i Rafael Rato.

Gols: 0-1: Ferrao, min. 5. 1-1: Ivi, min. 9. 2-1: Pito, min. 9. 2-2: Humberto, min. 13. 3-2: Sergio Lozano, min. 23. 3-3: Ivi, min. 27. 3-4: Bateria, min. 30. 4-4: Ferrao (p.), min. 32. 5-4: Dyego, min. 33. 6-4: Ferrao, min. 40.

Notícies relacionades

Àrbitres: Navarro Liza i Sarabia Eguiluz. Van amonestar amb targeta groga els locals Ferrao, Sergio Lozano, Adolfo i Povill; i els visitants Lolo, Sergio González i Nano. Van expulsar el local Ortiz per doble amonestació.

Incidències: Partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Primera Divisió disputat al Palau Blaugrana davant 2.794 espectadors.