Certificat de Professionalitat

Santa Coloma programa nous cursos de formació per a persones en situació d’atur

  • Tots són gratuïts i inclouen un període de pràctiques en empreses del territori

Santa Coloma programa nous cursos de formació per a persones en situació d’atur

Ayuntamiento de Santa Coloma

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les inscripcions per als cursos de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) dirigits a persones a l’atur ja estan obertes. Des de l’ajuntament expliquen que l’oferta d’aquest any inclou 32 formacions de diverses especialitats. Així, totes són gratuïtes i inclouen un mòdul de formació professionalitzadora i un període de pràctiques en empreses del territori.

Una vegada superats els cursos, els participants obtindran un Certificat de Professionalitat (CP) que acredita que han adquirit les habilitats i competències necessàries per desenvolupar l’ofici.

Aquest mes de març s’inicien vuit cursos de formació: Gestió de trucades de teleassistència (3 de març), Atenció al client/a (7 de març), Muntatge i manteniment d’instal·lacions frigorífiques (7 de març), Operacions bàsiques de cuina (9 de març), Operacions auxiliars en muntatge d’instal·lacions i telecomunicacions en edificis (14 de març), Dinamització comunitària (16 de març), Operacions bàsiques de restaurant i bar (18 de març), i Serveis de restaurant (30 de març).

Notícies relacionades

Les formacions s’impartiran al CFT, a La Ginesta i a l’Escola de Restauració. Aquests cursos estan promoguts pel Ministeri d’Educació i Formació Professional, el Servei d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu i l’ajuntament, i estan gestionats per Grameimpuls, SA.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO