Li van extreure un tumor maligne

El portaveu d’En Comú Podem a l’Ajuntament de Santa Coloma anuncia que té càncer

Jesús Sánchez Téllez estarà absent de les seves responsabilitats com a regidor per centrar-se en la seva curació

El portaveu d’En Comú Podem a l’Ajuntament de Santa Coloma anuncia que té càncer

En Comú Podem Santa Coloma

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El portaveu d’En Comú Podem a l’Ajuntament de Santa Coloma (Barceloní), Jesús Sánchez Téllez, ha anunciat que li han detectat un càncer naseofaringi. La setmana passada, els metges li van extreure un tumor que ha resultat maligne per la qual cosa començarà un tractament.

Durant uns dies Sánchez Téllez estarà absent de les seves responsabilitats com a regidor, per «centrar-se en la seva curació», explica un comunicat del partit.

«Ahir el doctor que em va operar em va comunicar una de les pitjors notícies que he rebut. El tumor que em van extreure fa una setmana ha resultat ser maligne, concretament un càncer naseofaringi», ha comunicat Sánchez Téllez a Twitter, on ha explicat: «Fa sis mesos que notava que em costava respirar. Ara que el tumor ja no hi és puc tornar a respirar, però m’he de posar en mans de les professionals sanitàries per seguir el tractament i assegurar que no queda res del ‘bitxo’ al meu cos».

Notícies relacionades

Des del grup municipal d’En Comú Podem li han enviat «tota la força i carinyo» i li han desitjat que «torni aviat, més fort que mai».

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO