MÉS ESPAI

Es trasllada la zona d'esbarjo per a gossos de Torre Balldovina a Can Peixauet a Santa Coloma

La instal·lació es ressitua d'una petita zona de 250 m2 a un espai de 1.020 m2 per a gossos

pipican peixauet

pipican peixauet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 29 de juliol passat, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet va posar en funcionament una nova zona d’esbarjo per a gossos situada a Can Peixauet, entre el passeig de la Salzereda i l’avinguda de Can Peixauet. Aquesta nova instal·lació s’ha creat per ressituar la petita zona de 250 m2 que hi havia a l’entrada dels jardins de la Torre Balldovina i que ara passa a ser un espai de 1.020 m2 «destinada al gaudi dels gossos», indiquen des del consistori.

«Aquesta zona amb arbres i mobiliari urbà s’ha delimitat amb una tanca de fusta amb dues portes i s’hi ha aportat sorra airejada, rentada i desinfectada», expliquen des de l’ajuntament. Així, l’espai disposa d’un cartell amb les normes d’ús i l’horari.

Durant la primera quinzena d’agost es preveu fer també el trasllat de la font dual amb una aixeta per a les persones i una altra, més baixa, per als gossos.

Responsabilitat i neteja

Es farà una neteja diària de l’espai de dilluns a divendres, amb rasclada i ventilació-desinfecció del terreny un cop per setmana, així com la seva reposició quan calgui. «És indispensable que els propietaris dels gossos es responsabilitzin de recollir els excrements i compleixin les ordenances de tinença d’animals», recorden des del consistori.

Notícies relacionades

Des de l’ajuntament assenyalen també que es modificarà l’ús de l’espai on hi havia l’antiga zona d’esbarjo i, previ condicionament desinfecció i canvi de la sorra, s’instal·laran «uns elements biosaludables».

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA