EN UNES OPERACIONS EL CAP DE SETMANA

Un total de 10 detinguts per quatre robatoris amb violència aquest dissabte a Barcelona

Els Mossos detenen els presumptes autors en el marc d'un dispositiu de prevenció de robatoris a la zona de lleure del front marítim i el Raval

zentauroepp49303817 mossos190805125039

zentauroepp49303817 mossos190805125039 / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra han detingut10 persones com a presumptes autors de quatre robatoris amb violència dissabte passat a Barcelona. 

Cinc dels detinguts van ser arrestats a primera hora del matí en el marc del dispositiu de prevenció de robatoris a la zona de lleure del front marítimels altres cinc van ser interceptats per agents dels Mossos que participaven en un dispositiu de prevenció de robatoris a la zona del Raval. 

En l’operació al front marítim, la col·laboració amb la Guàrdia Urbana va permetre detenir dos homes de 18 i 19 anys, de nacionalitat marroquina, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació i lesions lleus. 

Els agents van seguir els dos nois al veure que es fixaven en la cadena d’or d’un home i, després que l’autor li arrenqués la cadena al carrer Aiguader, van aconseguir agafar-los.

Els altres tres detinguts en el marc de l’actuació al front marítim són tres homes, dos de nacionalitat marroquina i un algerià, un veí de Barcelona i els altres sense domicili conegut, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. En aquest cas, l’incident va ser a l’avinguda Litoral, on un home es va veure envoltat de nois a les set del matí per treure-li també la cadena d’or.

Detencions al Raval

Les cinc detencions restants que es van produir dissabte van ser al barri del Raval. Un home de 18 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Santa Coloma de Gramenet, va ser arrestat pels Mossos al migdia quan fugia després d’haver estirat una cadena.

Ja a la tarda, a un quart de nou, els Mossos van detenirdos nois de 18 anys, de nacionalitat marroquina i amb domicili al Bages i Barcelona, i dos menors d’edat com a presumptes autors d’un robatori amb violència. Els nois van robar a un home diverses peces a la rambla del Raval i, malgrat que van fugir del lloc, els Mossos van acabar interceptant-los.

Notícies relacionades

Tots els detinguts passaran pròximament davant el Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona.

Més notícies de Santa Coloma