Rècord d'inscripcions

La cursa d'obstacles Maori Race torna a Santa Coloma de Gramenet

La competició serà el 28 d'octubre i sortirà des del parc de Can Zam

maoi-race

maoi-race

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La tercera edició de la prova d’obstacles Maori Race tindrà lloc a Santa Coloma de Gramenet diumenge 28 d’octubre, a partir de les 9.30 h. El circuit de 7K transcorrerà per zones de terra, aigua, gespa i asfalt, pel parc fluvial del Besòs i les zones adjacents, com el parc de Can Zam o el centre esportiu Duet Sports Can Zam.

Al llarg del circuit, els participants hauran de superar diversos obstacles com murs, ‘monkey bar’, escalada en corda, ponts desequilibrats o càrregues de pes. Dificultats que no han fet enrere els participants, ja que en aquesta edició ja hi ha comptabilitzades més de 1.500 inscripcions i, seguint la línia ascendent dels últims dies, s’espera arribar als 2.200 participants (un 46% dels quals, dones), una xifra rècord.

La Maori Race és una carrera festiva i innovadora, però, també, exigent. La prova combina un circuit atlètic de curta distància (7 quilòmetres) amb més de 25 obstacles, que posaran a prova la capacitat de resistència física de les persones participants i les encoratjarà a superar els seus propis límits. També els més petits en seran protagonistes, ja que podran participar en la Maori Kids, una cursa amb un fort component lúdic adaptada per a nens i nenes de 4 a 10 anys.

Notícies relacionades

Per arribar-hi, l’organització recomana utilitzar el transport públic (metro i autobús) a través de l’estació de l’L9 Can Zam. Les persones participants podran recollir la calcomania-dorsal personalitzada, la samarreta oficial i la bossa de corredor o corredora dissabte de 10 h a 20 h a Duet Can Zam. Per poder veure la prova com a públic també s’han habilitat durant el recorregut diversos espais a disposició de la ciutadania.

Més notícies de Santa Coloma de Gramenet