Rècord en el futbol

Baby, de l'UDA Gramenet, anota el gol més ràpid de la història

El jugador va batre el porter del Vic Riuprimer al cap de 3,87 segons de l'inici del partit

gol

gol

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Només havien passat 3,87 segons de l’inici del partit que la pilota ja entrava a la porteria contrària. El gol més ràpid de la història del futbol espanyol és autoria de Gabriel Santiago Fernández, més conegut com a ‘Baby’, jugador de l’UDA Gramenet, i es va poder veure aquest cap de setmana en el partit contra el Vic Riuprimer.

Abans que l’àrbitre xiulés l’inici del partit ningú podia pronosticar que un efrontament de segona catalana pogués convertir-se en viral, però quatre segons més tard ja era història del futbol. Baby, davanter format en el futbol base del FC Barcelona, va aprofitar que el porter rival no estava totalment preparat per sorprendre'l i marcar des del centre del camp, cosa que va desencadenar l’eufòria de tots els companys.

El partit va acabar en victòria de l’UDA Gramenet per 2-0. El jugador, en declaracions a RAC-1, va reconèixer la dosi de sort necessària per marcar un gol d’aquestes característiques: “És una acció que surt una vegada cada 1.000 intents i aquesta vegada va sortir a la perfecció".

Notícies relacionades

Fins ara el record del gol més ràpid de la història del futbol espanyol estava en mans de la jugadora del Màlaga Adriana Martín, que aquest febrer va marcar al cap de 5 segons de l’inici del partit. I a la Lliga, el record el té Joseba Llorente, que com a jugador del Valladolid va marcar contra l’Espanyol al cap de 7,2 segons de començar el partit.

Més notícies de Santa Coloma de Gramenet