Una aplicació customitza les fotos per fer els millors 'selfies' de Sant Jordi

L'invent també serveix per enviar felicitacions dissenyades per a la festa del llibre i la rosa

Fotos de la web de XPLICA’T per compartir els ’selfies’.

Fotos de la web de XPLICA’T per compartir els ’selfies’. / XPLICA'T

1
Es llegeix en minuts

Sant Jordi també té la seva aplicació per a mòbilaplicació. Amb aquesta 'app' es poden customitzar les fotos per fer els millors 'selfies' del dia del llibre i la rosa, i també enviar missatges de felicitació dissenyats per a l'ocasió. Darrere d'aquesta aplicació, que es diu Sant Jordi 2014, hi ha l'empresa Xplica't, que l'any passat ja va llançar una 'app' similar. 

Aquesta eina vol ser una aportació més a la festivitat que permet enviar missatges, amb poesies de Joana RaspallVentura GassolJacint Verdaguer o Clementina Arderiu, a les persones especials amb uns dissenys molt apropiats per al dia en què regnen les roses, els llibres i la llegenda del cavaller sant Jordi.

Notícies relacionades

La novetat d'aquest any és la possibilitat de personalitzar les fotos d'aquest dia especial, afegint a les imatges il·lustracions relacionades amb l'imaginari de Sant Jordi, com roses, cors, princeses, dracs o cavallers. 

Xplica't ha col·laborat amb Moma Fotògrafs per desenvolupar aquesta aplicació, que compta amb un web creat per a l'ocasió per omplir dels 'selfies' dels que es vulguin animar a compartir les seves experiències de Sant Jordi.