Un treballador de la NASA, assegut aquest diumenge a la plataforma de llançament de l’’Endeavour STS-134’, que sortirà aquest dilluns des de Cap Canaveral, a Florida (EUA).

Un treballador de la NASA, assegut aquest diumenge a la plataforma de llançament de l’’Endeavour STS-134’, que sortirà aquest dilluns des de Cap Canaveral, a Florida (EUA). / SCOTT AUDETTE (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tres alumnes de l’institut Ágora de Sant Cugat de primer del batxillerat internacional han visitat l’Space Center de la NASA a Houston, ubicat a Texas. Així, del dia 22 al 30 de setembre, els estudiants han participat en l’activitat impulsada pel Departament de Ciències d’Agora Sant Cugat International School, juntament amb alumnes de la mateixa escola ubicada a Castelló, Barcelona, Mallorca i Granada. La tarifa d’aquest batxillerat s’eleva als 11.400 euros a l’any per alumne.

Tal com detallen des de ‘ViveCastellon’, es tracta d’una activitat emmarcada en projecte educatiu que té per objectiu potenciar la ciència i la tecnologia denominat STEM (Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics), d’aquesta manera han pogut desenvolupar projectes de construcció d’hàbitats sostenibles, participat en una missió de recuperació de robots, dissenyat coets ‘multi-stage’ i preparació el seu llançament; a més, han realitzat un «entrenament submarí real». Tot, amb la voluntat de treballar les assignatures de «manera pràctica i transversal». 

Notícies relacionades

Es tracta d’Agora Sant Cugat, una escola privada. La tarifa del 2023-2034 del batxillerat nacional i secundària gira entorn dels 10 mil euros, mentre que infantil la primària oscil·len des dels 3.700 euros fins als 8.200 euros.  

Llegeix totes les notícies de Sant Cugat del Vallès a EL PERIÓDICO Sant Cugat del Vallès