Escola la Mirada

Suspensió temporal del contracte de construcció de l’escola la Mirada a Sant Cugat

El ple municipal discutirà i decidirà sobre la cancel·lació temporal del contracte a causa de mesures cautelars imposades pel jutjat

Suspensió temporal del contracte de construcció de l’escola la Mirada a Sant Cugat

Xtec.cat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La setmana vinent, el ple municipal de Sant Cugat del Vallès discutirà i decidirà sobre la cancel·lació temporal del contracte de construcció de l’edifici de l’escola la Mirada.

Aquesta decisió s’explica per les mesures cautelars imposades pel Jutjat del Contenciós Administratiu número 10 de Barcelona que han suspès l’aprovació final per al trasplantament d’arbres i arbustos necessaris per començar les obres.

El govern local confia que la suspensió serà aixecada una vegada que el jutjat retiri les mesures cautelars.

S’esperen altres propostes

A més, l’equip de govern també presentarà un protocol per abordar i resoldre situacions d’assetjament cap a ciclistes i usuaris de vehicles elèctrics personals, amb l’objectiu de millorar la convivència entre aquests vehicles i els motoritzats i garantir un ús adequat de les vies per a bicicletes.

D’altra banda, l’oposició presentarà altres mocions.

Notícies relacionades

Ciutadans defensarà una proposta per millorar el manteniment i la neteja dels carrers, mentre que Junts per Sant Cugat proposarà mesures per combatre les pintades i els grafitis a les parets de la ciutat.

Llegeix totes les notícies de Sant Cugat del Vallès a EL PERIÓDICO Sant Cugat