Mobilitat

El Govern formalitza per 65 milions les obres de la prolongació de l’autovia del Baix Llobregat

Afirmen que es milloraran set zones d’actuació, com els Nusos de Cornellà i Sant Boi Sud i Nord

També es projecten uns 750 metres de carril bici amb tres metres d’amplada

El Govern formalitza per 65 milions les obres de la prolongació de l’autovia del Baix Llobregat

Mitma

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha formalitzat per 65,83 milions d’euros les obres per acabar la prolongació i millorar la mobilitat de l’autovia del Baix Llobregat, en el tram Ronda Litoral-Autopista A-16.

Aquests treballs permetran desenvolupar les actuacions per concloure les obres de la prolongació de la via, connectant l’autovia A-2 amb l’autopista C-32 mitjançant la nova autovia B-25, informa aquest dimarts el Govern en un comunicat.

Les obres ja han començat entre la Ronda Litoral i l’autopista C-32, i es pretén que millorin les connexions entre les infraestructures de la comarca mitjançant 2,26 quilòmetres de nova autovia B-25 i la remodelació dels enllaços de l’entorn.

També es milloraran set zones d’actuació, com els Nusos de Cornellà i Sant Boi Sud i Nord; el Nus C-32 amb la C-32c i l’enllaç de Mas Blau, a l’autovia C-32b.

Notícies relacionades

Les obres es troben alineades amb l’Estratègia Estatal per la Bicicleta, per la qual cosa es projecten uns 750 metres de carril-bici amb tres metres d’amplada, que s’amplia a cinc metres al sud del riu Llobregat.

Llegeix totes les notícies de Sant Boi i Cornellà a EL PERIÓDICO de Sant Boii a EL PERIÓDICO Cornellà de Llobregat