Després de les municipals

El PSC i En Comú Podem tornaran a governar de la mà a Sant Boi malgrat la majoria absoluta de Moret

El PSC i En Comú Podem tornaran a governar de la mà a Sant Boi malgrat la majoria absoluta de Moret

Ayuntamiento de Sant Boi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El PSC i En Comú Podem han arribat a un acord de govern per al mandat 2023-2027 a Sant Boi de Llobregat (el Baix Llobregat). «Les dues formacions sumaran forces en una aliança estable per continuar transformant la ciutat amb polítiques progressistes i d’esquerres», han defensat des de l’ajuntament santboià.

L’acord donarà continuïtat a l’acció de govern que les dues formacions polítiques venen compartint històricament. El govern municipal estarà format per 16 regidors del PSC i 2 de Sant Boi En Comú Podem.

En el text d’aquest acord, el PSC i SBECP afirmen que abordaran «la gran transformació de Sant Boi» des de valors compartits com «la llibertat, la igualtat, el feminisme, la sostenibilitat, la fraternitat i la justícia social».

Notícies relacionades

A més, assenyalen que impulsaran «totes les accions necessàries per arribar als grans reptes de ciutat», com el trasllat de la caserna, el desmantellament de la subestació elèctrica, la transformació de l’entorn de l’Ateneu Santboià i l’acabament de les obres de la variant de la C-245.

Llegeix totes les notícies de Sant Boi a EL PERIÓDICO Sant Boi