Comicis locals

Resultats eleccions a Sant Boi 2023: ¿qui guanya aquest 28M?

Consulta en aquesta peça quina és la repartició de vots i regidors en les municipals de la ciutat catalana

Resultats eleccions a Sant Boi 2023: ¿qui guanya aquest 28M?

AYUNTAMIENTO DE SANT BOI DE LLOBREGAT

  • DIRECTE ELECTORAL | Última hora sobre les eleccions municipals a Catalunya

  • CONTEXT | Sant Boi davant les municipals: el repte de Lluïsa Moret de revalidar la majoria absoluta socialista

  • PRECEDENT 2019 | Lluïsa Moret, elegida un cop més alcaldessa de Sant Boi amb el suport dels Comuns

1
Es llegeix en minuts
Gerardo Santos
Gerardo Santos

Ubicada/t a Badalona, Santa Coloma, Mataró, Martorell, Esplugues i Vilanova i la Geltrú

ver +

Sant Boi de Llobregatviu aquest diumenge una jornada electoral crucial que definirà el futur polític de la ciutat. Partits i candidats estan immersos en unes votacions decisives a gairebé la majoria de localitats de Barcelona.

Els resultats d’aquest 28M marcaran el rumb polític no només de les ciutats sinó també de tot el país perquè, en molts casos, seran inevitables els pactes entre diferents forces polítiques.

L’índex de participació en aquestes eleccions municipals està sent decisiu per poder sumar els regidors necessaris que permetin arribar a l’alcaldia de Sant Boi després d’aquestes eleccions municipals.

Resultats de les eleccions a Sant Boi

Amb 11 candidatures en lluita, els santboians estan anant a les urnes per elegir els seus representants municipals des de l’obertura dels col·legis electorals. En l’especial informatiu d’EL PERIÓDICO pots conèixer l’última hora d’aquestes eleccions del 28 de maig i les últimes notícies sobre els resultats electorals.

A més, a partir de les 20.00 h, podràs anar coneixent les dades de l’escrutini a Sant Boi. En el nostre cercador tindràs desglossat el nombre de regidors i vots que obté cada partit i podràs veure en directe quina és la força preferida a la ciutat de Sant Boi.

Els candidats a l’alcaldia de Sant Boi han passat els últims 15 dies amb una agenda plena d’actes públics buscant mobilitzar el seu electorat i intentant convèncer els votants amb dubtes a l’hora de votar un partit o un altre. Per aquest 28 de maig estan cridats a les urnes tots els ciutadans més grans de 18 anys.

Notícies relacionades

Els resultats d’aquestes eleccions poden acabar marcant el rumb dels comicis generals que es podrien celebrar a finals del 2023. Els resultats i les possibles aliances que es forgin després del 28M determinaran quin color pot imposar-se en la política del país a finals d’any.

Consulta els resultats de les eleccions municipals 2023 a Catalunya el 28M

Recorda que el 28M podràs consultar els resultats de les eleccions municipals a Catalunya 2023 a Espanya:

Llegeix totes les notícies de Sant Boi a EL PERIÓDICO de Sant Boi.