A Ciutat Cooperativa

Detenen un home per tirotejar una façana a Sant Boi sense causar ferits

  • Els Mossos han obert un investigació per aclarir el motiu d’aquest tiroteig, pel qual no consta que ningú hagi interposat una denúncia

Detenen un home per tirotejar una façana a Sant Boi sense causar ferits

Mossos d'Esquadra

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home acusat de tirotejar, per motius que s’investiguen, la façana d’un edifici del barri de Ciutat Cooperativa de Sant Boi de Llobregat (Barcelonès), en un atac en el qual no consta que hi hagués ferits.

Segons han informat Efe fonts pròximes al cas, els fets van passar cap a les 19.30 hores de dilluns, al barri de Ciutat Cooperativa de Sant Boi, quan diversos testimonis van alertar al telèfon d’emergències 112 que hi havia un home disparant amb una arma de foc des del carrer contra un domicili situat en un primer pis.

Els agents dels Mossos van acudir al lloc i van comprovar que hi havia un projectil a terra i que els trets havien causat tres impactes a la finestra de la cuina d’un dels pisos de l’edifici, tot i que no consta que hi hagués ferits.

Gràcies a la informació facilitada per alguns testimonis, els Mossos van poder identificar i detenir hores després el presumpte autor dels trets. Després de passar a disposició judicial, el detingut, que és veí de Sant Boi, va quedar en llibertat amb càrrecs.

Notícies relacionades

Els Mossos han obert un investigació per aclarir el motiu d’aquest tiroteig, pel qual, de moment, no consta que ningú hagi interposat una denúncia.

Llegeix totes les notícies de Sant Boi a EL PERIÓDICO Sant Boi de Llobregat