Cultura

Sant Boi es torna a omplir de música amb la 31a edició de La Mostra de Jazz

En la programació de la present edició destaca un homenatge al trompetista Lee Morgan amb motiu del 50è aniversari de la seva mort

Sant Boi es torna a omplir de música amb la 31a edició de La Mostra de Jazz

Mostra del Jazz

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Mostra de Jazz ha tornat a Sant Boi (Baix Llobregat) aquesta tardor amb la seva 31a edició. El festival de música es va inaugurar divendres passat i, d’aquesta manera, els amants del gènere tindran una cita setmanal per escoltar jazz en directe cada divendres a les 22 h fins al 25 de novembre.

En la programació de la present edició, que recorrerà com cada any tots els barris de la ciutat i tindrà lloc en diferents centres cívics de Sant Boi, destaca un homenatge al trompetista Lee Morgan amb motiu del 50è aniversari de la seva mort.

Una programació diversa

La cantant nord-americana Gwen Perry juntament amb la interpretació al piano de Michele Faber van visitar el 20 d’octubre el Teatre Cal Ninyo per donar el tret de sortida a la present edició musical. La veu femenina de Perry va interpretar des de balades amb dolçor fins a blues amb swing.

Aquest divendres, 28 d’octubre, el Casal Marianao acollirà el torn de Toni Solà, un dels referents del saxo tenor al territori català, que oferirà, juntament amb la seva banda, un concert d’homenatge al saxofonista Sonny Rollins.

Al novembre visitaran la ciutat del Baix Llobregat, La Smokin’ Blues, la banda liderada per Lluis Navarro ‘Nano’, que interpretaran temes propis i cançons de Muddy Water, B.B King, entre altres clàssics del Blues (4 de novembre a Can Massallera).

Marta Sierra Quartet tocarà música francesa i estàndards de jazz americans populars al París dels anys 30 i 40 del segle passat (11 de novembre, Casal de Ciutat Cooperativa i Molí Nou). El 18 de novembre serà el torn de dos noms de l’escena internacional, Vincent Herring i Joe Magnarelli, que rendiran homenatge al trompetista Lee Morgan en el 50è aniversari de la seva mort.

I, per acabar, el 25 de novembre, la banda de rock i blues A Contra Blues tancarà amb magnificència la present edició de La Mostra de Jazz de Sant Boi en l’últim concert a Can Massallera.

Notícies relacionades

Les entrades de la Mostra de Jazz, la cita tradicional del calendari cultural de la tardor a Sant Boi, ja es poden reservar en la pàgina web o a la taquilla de Can Massallera. El preu de les entrades per cada actuació és de 9 euros i existeixen abonaments a preus especials per a tres o sis concerts.

Llegeix totes les notícies de Sant Boi a EL PERIÓDICO Sant Boi