Covid-19

La incidència acumulada i els ingressos hospitalaris per covid-19 creixen a Sant Boi

Al municipi hi ha un punt de vacunació on s’ha iniciat una campanya de vacunació infantil

La incidència acumulada i els ingressos hospitalaris per covid-19 creixen a Sant Boi
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sant Boi (Baix Llobregat) continua patint la pandèmia de la covid-19, una situació que fa que el Govern de la Generalitat i l’Ajuntament aprovin restriccions per mirar de contenir els contagis.

24 de desembre: 12.177 casos confirmats acumulats

A data del 23 de desembre –últimes dades publicades per Salut–, Sant Boi acumula 12.177 casos positius de covid-19 des de l’inici de la pandèmia, 378 en els últims set dies. D’aquests 12.177 casos, 558 s’han detectat en centres residencials.

Segons les dades facilitades per la Generalitat, a Santa Coloma han mort 331 persones des que va començar la pandèmia. Actualment, hi ha set pacients ingressats. La corba del risc de rebrot es continua situant en nivells bastants alts (1.047).

D’altra banda, 70.415 veïns de la ciutat ja han rebut la primera dosi de la vacuna contra la covid. En total, 67.793 ciutadans ja disposen d’una pauta completa de vacunació.

El dia de la vigília de Nadal, s’han posat en marxa les restriccions proposades pel Govern aquesta mateixa setmana i que ja han sigut avalades pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Cornellà queda sota aquestes noves mesures, com és l’oci del tancament nocturn, la limitació de l’aforament en restauració i esdeveniments culturals i és un dels 125 municipis que es veu afectat pel toc de queda.

Punt de vacunació Can Massallera

Al municipi del Baix Llobregat hi ha un punt de vacunació amb cita prèvia a Can Massallera que està obert de dilluns a diumenge en horari de matí i tarda on s’administren dosis de reforç als col·lectius que correspongui en cada moment i primeres dosis a les persones que vulguin iniciar la seva pauta de vacunació.

Notícies relacionades

Des del 15 de desembre passat, el punt de vacunació de Can Massallera també acull la campanya de vacunació infantil (5-11 anys). És imprescindible demanar hora per atendre la vacunació.

Més notícies deSant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO