Trobada de Municipis Catalans

Sant Boi presenta la seva estratègia alimentària en el VII Fòrum Global de Polítiques Alimentàries Urbanes del Pacte de Milà

L’alcaldessa del municipi participa en la trobada ‘Eines de la política alimentària per al reequilibri territorial’

Sant Boi presenta la seva estratègia alimentària en el VII Fòrum Global de Polítiques Alimentàries Urbanes del Pacte de Milà

Ayuntamiento de Sant Boi de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Representants de Sant Boi (Baix Llobregat) van ser presents la setmana passada en el VII Fòrum Mundial del Pacte de Política Alimentària Urbanes del Pacte de Milà, celebrat al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB). En el marc d’aquest esdeveniment, l’alcaldessa del municipi, Lluïsa Moret, va participar en la Trobada de Municipis Catalans ‘Eines de la política alimentària per al reequilibri territorial’, on va presentar com a experiència innovadora l’Estratègia Alimentària de Sant Boi.

Lluïsa Moret va recordar que Sant Boi és un municipi atípic en l’entorn metropolità perquè, gràcies a una aposta històrica compartida per tota la ciutat, «conserva un 60% de territori agrícola, forestal i fluvial». Aquesta aposta col·lectiva és, segons la seva opinió, «una oportunitat de futur».

Taula de Treball

Així ho demostra, en el terreny de l’alimentació, la recent creació de la Taula de Treball de l’Estratègia Alimentària, on una vintena d’institucions i agents socials i econòmics de la ciutat ja treballen conjuntament per un futur saludable i sostenible en tota la cadena alimentària. «Cal crear», ha dit l’alcaldessa, «una cultura d’alimentació saludable i sostenible «per a la ciutadania.

Municipis metropolitans

L’alcaldessa de Sant Boi ha participat a la fila zero de la Trobada de Municipis Catalans juntament amb representants d’altres institucions i municipis del territori.

Notícies relacionades

L’AMB i els municipis metropolitans estan adherits al Pacte de polítiques alimentàries. Per a les ciutats, és una oportunitat estratègica de treballar conjuntament per avançar en salut, en el binomi clima-alimentació i en polítiques alimentàries urbanes justes, sostenibles i resilients.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Alimentació