Test d’antígens

Sant Boi farà un cribratge massiu a joves amb tests d’antígens

La iniciativa tindrà lloc el dia 28, a la plaça de l’Ajuntament, dins de la campanya ‘Aquest estiu, sortim negatius’

Sant Boi farà un cribratge massiu a joves amb tests d’antígens

Ayuntamiento de Sant Boi de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El dia 28 de juliol, el servei municipal Punt Jove Covid de Sant Boi (Baix Llobregat) realitzarà un cribratge massiu amb tests d’antígens de Covid-19 als joves de la ciutat. La iniciativa tindrà lloc a la plaça de l’Ajuntament i forma part de la campanya ‘Aquest estiu, sortim negatius’.

El Punt Jove Covid és un servei d’informació i assessorament sobre la pandèmia dirigit a joves i adolescents de la ciutat creat per l’Ajuntament per ajudar a resoldre dubtes o inquietuds relacionades amb la malaltia. El centre es troba a Can Massallera i també ofereix recolzament psicològic així com altres activitats formatives. Per poder intensificar la realització dels tests, entre el 21 i el 30 de juliol, l’horari del servei Punt Jove Covid s’amplia: dilluns i divendres, de 12.00 a 14.00 hores, i de dimarts a dijous, de 17.00 a 19.00 hores. El servei és gratuït tot i que cal demanar cita prèvia.

Cribratge especial

Excepcionalment dimecres 28 de juliol, de les 17.00 a les 21.00 hores, s’habilitarà un dispositiu especial de cribratge massiu sense cita prèvia, per a joves de 14 a 30 anys, a la plaça de l’Ajuntament.

Notícies relacionades

Els requisits per poder accedir als cribratges són estar empadronat o empadronada a Sant Boi, tenir entre 14 i 30 anys, no presentar cap tipus de simptomatologia compatible amb Covid-19 i no haver sigut contacte estret amb cap persona positiva de coronavirus durant les últimes 48 hores. Cal aportar el DNI i la targeta sanitària Catsalut, a més de seguir les mesures sanitàries vigents.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Coronavirus