Rugbi

La Unió Esportiva Santboiana presenta el programa d’activitats del seu centenari

L’acte, celebrat a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, ha comptat amb la presència d’importants personalitats

La Unió Esportiva Santboiana presenta el programa d’activitats del seu centenari

Ayuntamiento de Sant Boi de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Unió Esportiva Santboiana va presentar aquest dimarts a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm el projecte del centenari per a la temporada 2021/2022. L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Sant Boi (Baix Llobregat), Lluïsa Moret, que va expressar un cop més el recolzament institucional de l’ajuntament a aquesta commemoració històrica del club bressol del rugbi.

El dissenyador del club, Jordi Elias, ha presentat la nova samarreta que portaran els equips del degà la temporada vinent. Una nova equipació amb clara inspiració en el territori i el paisatge de Sant Boi. També ha donat a conèixer el nou logotip del centenari.

Cultura i esport

Segons va explicar el president de la Comissió del Centenari, Trino Puig, la UE Santboiana treballa, en el vessant cultural de la programació, per elaborar un llibre de la història del club, una exposició fotogràfica i un documental històric en format audiovisual. En l’aspecte social, es preveu celebrar una trobada d’exjugadors i oferir actes de reconeixement a persones especialment vinculades a la trajectòria del club.

Finalment, en el vessant esportiu la UE Santboiana potenciarà el rugbi femení i treballarà per elaborar un training camp, un torneig internacional de veterans, una trobada d’escoles i formació internacional, un duel internacional sub-23 i el Partit del Centenari.

Representants institucionals

També han sigut presents la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera; el diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, David Escudé; el director del Consell Català de l’Esport, Aleix Villatoro; el president de la Federació Catalana de Rugbi, Ignasi Planas; el conseller i secretari de SA Damm, Ramon Agenjo, i el president de la UE Santboiana, Miquel Martínez.

Notícies relacionades

L’estadi Baldiri Aleu ja va viure un acte institucional de presentació del centenari diumenge passat, 4 de juliol, amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonés; l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i la filla del fundador del club, Rosa Aleu.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Rugbi