Diagnòstic de l’entorn

Sant Boi s’implica en el procés participatiu per decidir el futur de l’entorn de la Colònia Güell

El Consorci Urbanístic de l’Entorn de la Colònia Güell pretén recollir informació per decidir el futur d’aquest espai compartit entre municipis

Sant Boi s’implica en el procés participatiu per decidir el futur de l’entorn de la Colònia Güell
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Sant Boi (Baix Llobregat) com a membre del Consorci Urbanístic de l’Entorn de la Colònia Güell anima els veïns i veïnes del municipi a opinar en aquest procés de participació que té per objectiu elaborar un diagnòstic de l’entorn de la Colònia Güell per repensar conjuntament l’espai i obtenir informació fonamental que constitueixi el punt de partida en la formulació d’una futura estratègia d’ordenació supramunicipal.

El Consorci de l’Entorn de la Colònia Güell, constituït per la Generalitat, mitjançant l’Institut Català del Sòl (INCASÒL), i els ajuntaments de Santa Coloma de Cervelló i Sant Boi de Llobregat han impulsat aquest procés participatiu. Aquest espai neix amb la idea que l’urbanisme no és només cosa d’experts, els impulsors d’aquest procés participatiu volen escoltar com més realitats millor per idear com ha de ser aquest espai en el futur i com s’integrarà a la vida dels qui l’utilitzin. Per a això el procés parteix de tres eixos com són la identitat del territori, la vida quotidiana i els seus usos actuals i els reptes de futur de l’espai.

Notícies relacionades

El primer tinent d’alcalde de Sant Boi, el senyor José Ángel Carcelén, va participar dimarts passat a la sessió de presentació del procés participatiu per establir vincles amb Santa Coloma de Cervelló mitjançant la urbanització participativa d’aquest espai comú.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Urbanisme