Roses i llibres

Sant Boi presenta la seva programació per a aquest Sant Jordi

El divendres 23 d’abril la Rambla de Rafael Casanova s’omplirà de parades de llibres i flors

Sant Boi presenta la seva programació per a aquest Sant Jordi
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest any la festivitat de Sant Jordi a Sant Boi (Baix Llobregat) s’espaiarà durant dos dies, comptarà amb presentacions de llibres, una trobada d’autors i autores i parades de roses i llibres a la Rambla Rafael de Casanova com és tradició.

Per anar escalfant motors el dijous 22 la Torre del Sol acollirà les presentacions de llibres i la trobada d’autors locals. Primer, a les 17:30h Vicente Corachán presentarà «Las canciones de los balcones», de Paco Sánchez; a les 18:30h tindrà lloc la presentació de «La benvinguda dels xiprers» d’Aurora Giménez i Alfredo Segarra, i «La daga de los 7 dioses», d’Alfredo Segarra; més tard, a les 19:30h Ángeles Almazán presentarà «Galdin, el resurgir del mal» de Víctor M. Vera i Daniel Cordero. Per assistir a les presentacions caldrà reservar hora prèviament.

Finalment a les 20:30h tindrà lloc la trobada d’autors i autores locals. Per assistir a aquests esdeveniments serà necessari reservar localitat.

23 d’abril

El divendres 23 d’abril la Rambla de Rafael Casanova s’omplirà de parades de llibres i flors com és tradició.

El mateix divendres la Torre del Sol acollirà la presentació d’alguns llibres. A les 17:30h Máximo S. Bonatti presentarà el seu llibre «Elegido por el rey», a les 18:30h tindrà lloc la presentació d’«Elles» de Maite Moreno, i a les 19.30h María Lledó Barreda i Xavier Sánchez presentaran «La Rutlla. 1ers i 2ones Jornades d’Investigació Santboiana». Per assistir a aquests actes també caldrà demanar hora prèviament.

Notícies relacionades

Com cada divendres el perfil d’Instagram @bibliotequesboi oferirà en directe ‘L’hora del conte’, un conte destinat a nens menors de 3 anys. Amb motiu de Sant Jordi, en aquesta ocasió el protagonista del conte serà l’’El drac sorollós’, un drac que roncava tan fort que no deixava dormir ningú del poble.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Sant Jordi