Covid-19

Sant Boi comença a vacunar les persones amb gran dependència

El següent col·lectiu a rebre la vacuna contra la Covid-19 seran els més grans de 80 anys sense dependència

Sant Boi comença a vacunar les persones amb gran dependència
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sant Boi (Baix Llobregat) ja ha començat a vacunar contra la Covid-19 les persones amb alt grau de dependència. El següent col·lectiu que rebrà la primera dosi de la vacuna seran les persones més grans de 80 anys que no tinguin dependència.

Des dels CAP es posen en contacte amb les persones per concretar dia i hora en el punt de vacunació corresponent. Des de l’Ajuntament comenten que el procés de vacunació, iniciat el 30 de desembre a la residència Benviure, «segueix en marxa d’acord amb el ritme i criteri fixat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya».

El procés de vacunació

El procés de vacunacióSegons les dades del consistori, totes les persones que viuen en residències de Sant Boi ja han sigut vacunades amb les dues dosis de la vacuna. A més, en paral·lel a les persones dependents també s’està portant a terme el procés de vacunació per al personal sanitari dels centres d’atenció primària, de l’hospital de Sant Boi i dels centres de salut.

Notícies relacionades

També estan rebent el fàrmac el personal dels serveis essencials crítics, com cossos de seguretat, altres professionals sanitaris com infermeres, psicòlegs, logopedes i odontòlegs i el personal de fins a 55 anys d’escoles i instituts.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO