ACTUACIÓ CONJUNTA D'INVESTIGACIÓ

Els Mossos de Gavà i Sant Boi detenen dues persones per robatoris en botigues de telefonia del Baix Llobregat

Els autors amenaçaven el personal del comerç posant-se la mà a la butxaca, simulant que portaven una arma, per aconseguir telèfons mòbils

Els arrestats també havien comès robatoris a les comarques del Tarragonès i el Vallès Oriental, seguint el mateix 'modus operandi' que va alertar la policia

soc gava car 1200

soc gava car 1200

1
Es llegeix en minuts
ACN

La Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra de Gavà i Sant Boi van detenir dimarts passat 20 d’octubre dos homes com a presumptes autors de cinc robatoris amb violència i intimidació en establiments de telefonia del Baix Llobregat, Tarragonès i Vallès Oriental.

Els autors dels múltiples robatoris amenaçaven el personal del comerç posant-se la mà a la butxaca, simulant que portaven una arma, per aconseguir sostreure material tecnològic.

La investigació va començar a principis del mes d’octubre quan els investigadors van tenir coneixement d’un robatori en una botiga de mòbils a Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat).

El mateix modus operandi

modus operandiQuinze dies més tard, es van produir quatre robatoris més amb el mateix modus operandi en botigues de Sant Boi, Castelldefels, la Llagosta i Torredembarra.

Notícies relacionades

Davant aquests fets es va crear un equip conjunt d’investigació amb les comissàries de Gavà i Sant Boi. Els arrestats, amb sis antecedents anteriors, van passar a disposició judicial el 20 d’octubre i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Més notícies de Sant Boi i Gavà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA.