EMANCIPACIÓ DELS JOVES

Sant Boi concedeix beques juvenils per garantir la «igualtat d'oportunitats»

Destaquen els ajuts per al transport laboral o formatiu, les activitats educatives o les propostes per a persones amb diversitat funcional

Per poder sol·licitar aquestes subvencions s'ha de tenir entre 16 i 35 anys, estar empadronat a Sant Boi i acreditar uns ingressos mensuals establerts

ayuntamiento-sant-boi

ayuntamiento-sant-boi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat) ha convocat una línia d’ajuts per als joves de la ciutat, amb l’objectiu de «promoure» i «facilitar» l’emancipació juvenil, així com garantir la «igualtat d’oportunitats» i la «cohesió social» entre els més joves de Sant Boi.

Els ajuts tenen diverses línies d’actuació i podran servir per cursar activitats formatives o comprar material didàctic relacionat, o per pagar les despeses de transport en l’àmbit laboral o formatiu. També s’estableixen subvencions per a la conciliació familiar amb la vida laboral o formativa, amb prioritat per a les mares joves o activitats per a persones amb diversitat funcional per facilitar la seva autonomia personal i la participació en diferents àmbits socials.

Notícies relacionades

Per poder sol·licitar aquestes beques s’ha de tenir entre 16 i 35 anys, estar empadronat a Sant Boi des de fa sis mesos i acreditar que no se superen uns ingressos mensuals establerts. El període de sol·licitació es farà via telemàtica i acabarà el 2 d’octubre.

 notícies de Sant Boi