21 d’oct 2020

Anar al contingut

EMANCIPACIÓ DELS JOVES

Sant Boi concedeix beques juvenils per garantir la «igualtat d'oportunitats»

Destaquen els ajuts per al transport laboral o formatiu, les activitats educatives o les propostes per a persones amb diversitat funcional

Per poder sol·licitar aquestes subvencions s'ha de tenir entre 16 i 35 anys, estar empadronat a Sant Boi i acreditar uns ingressos mensuals establerts

El Periódico

Sant Boi concedeix beques juvenils per garantir la «igualtat d'oportunitats»

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat) ha convocat una línia d’ajuts per als joves de la ciutat, amb l’objectiu de «promoure» i «facilitar» l’emancipació juvenil, així com garantir la «igualtat d’oportunitats» i la «cohesió social» entre els més joves de Sant Boi.

Els ajuts tenen diverses línies d’actuació i podran servir per cursar activitats formatives o comprar material didàctic relacionat, o per pagar les despeses de transport en l’àmbit laboral o formatiu. També s’estableixen subvencions per a la conciliació familiar amb la vida laboral o formativa, amb prioritat per a les mares joves o activitats per a persones amb diversitat funcional per facilitar la seva autonomia personal i la participació en diferents àmbits socials.

Per poder sol·licitar aquestes beques s’ha de tenir entre 16 i 35 anys, estar empadronat a Sant Boi des de fa sis mesos i acreditar que no se superen uns ingressos mensuals establerts. El període de sol·licitació es farà via telemàtica i acabarà el 2 d’octubre.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA