SOM Salut Mental 360

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu impulsa una nova plataforma sobre salut mental

Centrat sobretot en l'impacte psicològic que ha causat el confinament i la situació d'emergència sanitària, social i econòmica

La iniciativa vol adreçar-se a la població en general però centrant-se en especialistes, professionals, docents i cuidadors del sector

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Hospital Sant Joan de Déu impulsarà en els pròxims dies la plataforma SOM Salut Mental 360, un portal que vol ser referent a nivell nacional i internacional en temes de salut mental. Amb una perspectiva empoderadora i centrada en els drets humans, establint noves relacions entre els diferents agents socials implicats. 

Vol adreçar-se a tota la població en general, però posant èmfasi en les persones ateses i el seu entorn, als especialistes d’aquest àmbit de salut i als professionalsdocents i cuidadors del sector.

Els impulsors de la iniciativa són els centres de Sant Joan de Déu de Sant Boi de LLobregat (Baix Llobregat), de l’Hospital Maternoinfantil d’Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat), entre altres centres.

Els principals objectius del recurs virtual és promoure la salut mentalinformar amb rigor i senzillesa i donar poder a l’usuari.

Centrat en la situació causada per la Covid-19

SOM Salut Mental vol centrar-se en la Covid-19 i el seu impacte en la salut mental de la societat per donar resposta a aquesta emergència sanitària, social i econòmica que ha provocat la pandèmia.

Notícies relacionades

Molts són els estudis que apunten la importància de la salut mental en aquesta crisi i l’impacte psicològic que ha causat el confinament. La salut mental del 46% dels ciutadans del país està en risc a causa d’aquesta situació, apunten des del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA