DISSENY DE VIDEOJOCS

Sant Boi exposa els beneficis educatius dels videojocs a pares i professors

Es realitzaran tallers adaptats a diferents tipus de públic per aprofundir en la creació i indústria dels videojocs

zentauroepp44614733 fuente  pexels com    t tulo  dos mandos de la playstation 4191008175018

zentauroepp44614733 fuente pexels com t tulo dos mandos de la playstation 4191008175018

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb l’objectiu d’acostar els videojocs a tots els públics, conèixer com és la seva indústria i mostrar els beneficis educatius a pares i educadors, els dissabtes 22 i 29 de febrer i el dimecres 11 de març a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer tindrà lloc ‘Into the videogames’, un esdeveniment amb activitats per a totes les edats organitzat i dirigit per Alba Iniesta.

Iniesta és UX Game Designer (User Experience), una variant del disseny de videojocs que es focalitza en la psicologia i les capacitats de l’usuari final del joc en qüestió.

Aquest dissabte 22 de gener tindran lloc dos tallers, un sobre aplicacions de realitat augmentada (dirigit a joves i adults a partir de 14 anys) i un altre d’introducció al món del videojoc, destinat a nens entre 6 i 10 anys. Per als dos esdeveniments es requereix inscripció prèvia.

Els dos primers tallers

El taller ‘Crea la teva aplicació de realitat augmentada’ tindrà lloc a les 12. S’ensenyarà als participants a crear un joc de realitat augmentada per a dispositius mòbils amb sistema Vuforia. Com a únics requisits es demana als assistents «coneixements bàsics d’ordinador» i portar un dispositiu Android amb un cable USB.

Notícies relacionades

El segon taller començarà a les 12:30 i explicarà als nens com es crea un videojoc, quins són els perfils que treballen a dins, etc.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA