JOVES EMPRENEDORS

Nou instituts i vint empreses participen en la segona edició de 'Sant Boi Talent'

La gala de presentació va comptar amb la presència de més de 500 alumnes de 3r i 4t d'ESO i Batxillerat

gala-inicial-sant-boi-talent-2020

gala-inicial-sant-boi-talent-2020 / Picasa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Nou instituts i vint empreses de Sant Boi participaran aquest any en el projecte ‘Sant Boi Talent. Emprenent a les aules!’, organitzat per l’Ajuntament i Talent Factory. La segona edició d’aquesta iniciativa, que promou la cultura emprenedora entre l’alumnat els centres de secundària de la ciutat, s’ha presentat aquest dimarts, 14 de gener, a Can Massallera.

La gala de presentació ha comptat amb la presència de més de 500 alumnes de 3r i 4t d’ESO i Batxillerat dels instituts públics i concertats participants, que aquest any s’han incrementat passant de 5 a 9 (INS Itaca, INS Rubió i Ors, INS Marianao, INS Rafael Casanova, Fundació Llor, Col·legi Sant Josep, Pedagogium COS, Joan Bardina i Salesians).

Al llarg del projecte ‘Sant Boi Talent’, l’alumnat formarà equips de dues persones i participarà en un concurs a la millor idea de negoci. L’organització en seleccionarà les millors, que participaran en un procés de mentoria amb el recolzament d’empreses locals fins a fer realitat un pla de negoci.

Viatge a Silicon Valley

En un acte final, al maig, s’escolliran els tres projectes guanyadors. Aquests projectes aconseguiran un viatge a Silicon Valley (primer premi), un viatge a Brussel·les (segon premi) i una visita al sistema emprenedor de Barcelona (tercer premi).

En la primera edició, en la qual van participar 116 alumnes, el primer premi va ser per a Marc Hernica i Luis Chen, alumnes del Col·legi Sant Josep. La ponència de la gala de presentació ha anat a càrrec d’Àlex Huertas, cofundador de Northweek, que a partir de l’experiència que el va portar a crear una empresa d’èxit als 18 anys, va explicar que «no s’ha de seguir la via habitual, normalment qui fa grans coses és perquè s’ho mira d’una altra manera».

Totes les empreses participants són de Sant Boi

Notícies relacionades

Les empreses mentores del projecte, totes de Sant Boi, són: Agesem, Avant Group, Carhaus, Garro, Laboratoris Ordesa, Naeko Logistic, Prom aut, Promerca, Saavedra, Turiauto, Panet, BMW, Lotransportes, Intram, Done by Deer, Asas System, Sintagmia, Hotel NH, Restaurant Marimoren i Ceetrus. L’any passat van ser 16 empreses mentores, aquest any en són 20.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA