COL·LECCIONISME

Sant Boi acull la tercera edició de la Fira de Col·leccionisme Playmobil

Part de la recaptació es destinarà a la Institució Balmes, que celebra 50 anys de servei a la població infantil i juvenil amb necessitats educatives especials

playmobils-gegants premsa

playmobils-gegants premsa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els dies 9 i 10 de novembre el poliesportiu La Parellada de Sant Boi acollirà la tercera edició de la Fira lúdica i de col·leccionisme Playmobil, una trobada dirigida al públic familiar.

Hi haurà exposició de diorames fets amb les figures i escenaris de Playmobil, tallers infantils (de karts, inflables, xapes i tir amb arc, entre d’altres) i punts de venda de la popular joguina.

Una part de la recaptació es destinarà com cada any a finalitats solidàries. En aquesta ocasió, per primera vegada, la donació serà per a una entitat santboiana. L’organització ha triat la Institució Balmes, que aquest any celebra 50 anys de servei a la població infantil i juvenil amb necessitats educatives especials.

Com el 2018, també s’organitzarà una recollida d’aliments per a la botiga Aliments Solidaris Sant Boi.

3.000 persones a l’any

Click Factory Fest organitza la 3a Fira lúdica i de col·leccionisme Playmobil Sant Boi amb el recolzament de l’Ajuntament i de Sant Boi Comerç. Les persones que comprin a les botigues associades podran participaran en elsorteig d’un xec de 150 euros per gastar a l’establiment que els hagi entregat el full de la promoció.

Notícies relacionades

En les dues primeres edicions de la Fira Playmobil, més de 3.000 persones van visitar cada any la mostra.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA 

Temes:

Ajuntaments