MÉS OFERTA DE LLEURE

Sant Boi estrena un centre de lleure de 14.500 metres quadrats

L'espai s'adhereix al centre comercial de la ciutat i ha suposat la creació de 200 llocs de treball directes i 100 d'indirectes

Amb 26 milions d'inversió, compta amb una zona de restauració, un gimnàs i zones de lleure infantils

fotonoticia 20190619125213 640

fotonoticia 20190619125213 640

1
Es llegeix en minuts
EuropaPress

L’empresa Ceetrus ha inaugurat aquest dimarts 'Sant Boi Xperience', un nou centre de lleure de 14.500 metres quadrats adherit al Centre Comercial de Sant Boi, en el qual ha invertit 26.000 milions d’euros i que ha suposat la creació de 250 llocs de treball directes i 100 d’indirectes, segons la companyia.

Aquesta nova zona de lleure acull una zona de restauració semioberta basada en el concepte 'food court' (una 'plaça' o córner de restauració), un gimnàs, un Trampoline Park i un circuit Pum-track infantil. Es tracta del primer circuit asfaltat de Barcelona i el primer dins d’un centre comercial a Espanya, en el qual nens de 2 a 14 podran circular en bicicleta, monopatí, patinet o patins. 

El circuit és annex al centre, mentre que la zona de restauració està composta per una àmplia varietat gastronòmica que inclou locals com Muerde la pasta, KFC o la Jijonenca, alguns d’oberts en els últims mesos, i que s’ampliarà amb altres espais com Taco Bell, Ferretti o Urban Planet pròximament. 

L’acte d’inauguració, presentat per l’actor Rafa Durán, va comptar amb l’actuació especial de l’artista María Martí i amb la presència de la regidora Salut González i diversos directius de Ceetrus Espany, entre ells, la directora general, Teresa Verdugo.

Verdugo va manifestar la intenció de la companyia de convertir Sant Boi Xperience en "un lloc on tots els ciutadans puguin expressar-se i ser els veritables protagonistes", capaç d’acollir "esdeveniments solidaris, culturals o esportius" en col·laboració amb les associacions i la ciutadania.

Cap de setmana d’inauguració

Amb motiu de la inauguració de l’espai, s’han programat diverses activitats obertes al públic durant tot el cap de setmana, com un espectacle sobre els coneguts minions o dos 'masterclass' al gimnàs Dreamfit, situat a la segona planta activitats i animació infantil. 

Notícies relacionades

El mateix dia 20 la cantant Angy Fernández oferirà una actuació als visitants, que podran fotografiar-se i parlar amb ella en una trobada personalitzada. El punt i final a aquesta setmana d’inauguració el posarà diumenge un taller de circ, que oferirà als més petits regals i sorpreses. 

notícies de Sant Boi