Dia de la Dona

Sant Boi homenatja les dones del sector de la gastronomia i la restauració

L'Ajuntament reconeix cada any al voltant del 8 de març el treball d'un col·lectiu femení

Acte del Dia Internacional de la Dona a Sant Boi 2017.

Acte del Dia Internacional de la Dona a Sant Boi 2017. / AJUNTAMENT DE SANT BOI

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Des del 2003, cada any i amb motiu del Dia Internacional de la Dona, 8 de març, l'Ajuntament de Sant Boi, homenatja públicament un col·lectiu de dones de la ciutat.

Aquest any les protagonistes de l'esdeveniment seran totes les dones que treballen en el sector de la gastronomia i la restauració, com són cuineres, cambreres, caps de sala, xefs, auxiliars de cuina i professionals de la rebosteria.

Segons ha informat el consistori, les dones que treballen o han treballat en restaurants, hotels, bars, bars musicals, cocteleries, empreses de càtering i de menjars preparats, etc., podran participar en un acte públic previst per al dia 12 de març (Can Massallera, 18 h).

Amb aquest homenatge Sant Boi també vol posicionar-se en l'entorn metropolità com una ciutat saludable i sostenible. I recordar que l'alimentació saludable i la gastronomia de qualitat són dues de les apostes de l'estratègia de futur de la ciutat.

Notícies relacionades

En els últims anys, s'ha reconegut públicament el treball i el paper de les dones professionals dels sectors de la comunicació (2017), la salut mental (2016), l'educació (2015), l'atenció social (2014), la música (2013), l'escriptura (2012), les arts escèniques (2011), les arts plàstiques (2010) i l'esport (2009).

Més notícies de Sant Boi