Ministeri de Sanitat

Espanya aprova la quarta dosi de la vacuna de la covid per als més grans de 80 anys i en residències

  • Sanitat no defineix quan la començarà a posar i aposta per trobar «el moment més apropiat segons la situació epidemiològica»

  • Catalunya la posarà a la tardor juntament amb la vacuna de la grip

Espanya aprova la quarta dosi de la vacuna de la covid per als més grans de 80 anys i en residències

Feed

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Comissió de Salut Pública ha aprovat aquest dijous l’administració d’una segona dosi de record de la vacuna contra el coronavirus en la població més vulnerable, especialment en persones internes en residències i més gran dels 80 anys, en «el moment més apropiat segons la situació epidemiològica». Catalunya la posarà a la tardor juntament amb la vacuna de la grip.

En aquest context, Sanitat ha considerat «més adequat» continuar valorant regularment la situació epidemiològica de la covid-19 en aquesta població.

Notícies relacionades

A més, la Comissió de Salut Pública ha aprovat aquest dijous la vacuna contra la verola del mico prioritzant en aquest moment, per la «limitada disponibilitat de dosis», la vacunació postexposició a la malaltia per a grups de persones amb alt risc de gravetat o exposició.

També ha explicat que no recomana la vacunació preexposició, «tot i que es podria recomanar més endavant en funció de l’evolució del brot i la disponibilitat de vacunes».