Noves restriccions

Palència, Segòvia i Àvila tanquen els bars i restaurants per l’avanç de la Covid

El Govern castellanolleonès també clausura les grans superfícies comercials, instal·lacions esportives, sales d’apostes i bingos de les tres províncies

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president de Castella i Lleó, Alfonso Fernández Mañueco, ha anunciat noves mesures restrictives davant l’avanç del coronavirus que entraran en vigor aquest divendres, i durant les pròximes dues setmanes, només per a les províncies d’Àvila, Segòvia i Palència. 

Les restriccions inclouen el tancament dels locals d’hostaleria i restauració, excepte per a servei a domicili o en terrasses, així com la clausura de grans superfícies comercials, instal·lacions esportives, sales d’apostes i bingos.

Províncies en nivell 4 d’alarma

en nivell 4 d’alarmaFernández Mañueco ha indicat que en l’actualitat les nou províncies castellanolleoneses es troben en nivell 4 d’alarma, però són les d’Àvila, Segòvia i Palència les que més preocupen, i per això s’han adoptat aquestes mesures addicionals.

Notícies relacionades

Mañueco ha comparegut amb 1 hora i 35 minuts de retard en una intervenció, prevista per a la una de la tarda, en la qual inicialment havien de participar el vicepresident i portaveu de la Junta, Francisco Igea, i la consellera de Sanitat, Verónica Casado, com és habitual després dels consells de Govern.

A més, per a tota la comunitat es manté el tancament perimetral de manera indefinida, així com el toc de queda entre les deu de la nit i les sis del matí, i les reunions de fins a sis persones com a màxim.