ICONA POP

Simón demana que les samarretes amb la seva imatge beneficiïn oenagés

L'alt càrrec de Sanitat assumeix la popularitat de bon grat i amb resignació

simon-camisetas / periodico

1
Es llegeix en minuts

El director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, ha demanat que es doni a oenagés un percentatge dels diners que es recaptin amb la venda d’articles amb la seva imatge, i ha reconegut sentir-se afalagat que «la gent» es preocupi per ell.

Així ho ha dit aquest divendres en la roda de premsa en la qual ha anunciat, al costat del ministre de Sanitat, Salvador Illa, les comunitats que canviaran de fase el dilluns que ve, en la qual ha dit que tot i que no té xarxes socials, «no visc fora del món i, vulgui o no, m’arriba tot», en al·lusió a la repercussió de la seva persona durant la pandèmia.

«Sé que hi ha samarretes, bosses de platja i algunes coses més, i estic encantat que la gent que ho necessiti aprofiti la meva imatge per establir un negoci», ha comentat l’expert. Però ha suggerit que li agradaria que «ja que la imatge aquesta allà, es podria donar un petit percentatge d’aquests beneficis per a oenagés», abans de postil·lar, «si els ve bé» a les persones que les venen.

Contestarà les cartes

Notícies relacionades

Ha reconegut que li sembla un afalac que la gent es preocupi per ell i «en molts casos amb moltíssim afecte», cosa que ha dit que agraeix, i ha revelat que ha rebut centenars de cartes que contestarà «quan tingui una miqueta de temps».

Ha admès, no obstant, que «la fama» li dificulta caminar pel carrer amb la tranquil·litat d’abans, tot i que ha insistit que està encantat amb la situació.