RESPOSTA ALS MISSATGES OFENSIUS

L'Organització Mèdica Col·legial llança la campanya 'Aquí viu un heroi'

La iniciativa realça l'«impagable esforç» de tots els professionals, sanitaris i no sanitaris, que treballen en serveis essencials

heroe

heroe

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’Organització Mèdica Col·legial (OMC) ha posat en marxa la campanya ’Aquí viu un heroi’, per recolzar i reconèixer «l’impagable esforç» dels professionals que lluiten contra el coronavirus i que en algun moment s’han vist assenyalats injustament als seus domicilis i llocs de residència.

En un comunicat, l’OMC ha explicat que aquesta iniciativa neix amb l’objectiu de reconèixer la tasca de tots els professionals, sanitaris i no sanitaris, que cada dia i des de fa setmanes combaten el coronavirus, prestant serveis essencials a tota la població.

Per a això, l’organització ha creat un cartell descarregable en PDF i un codi QR present als cartells amb el lema ‘Gràcies per cuidar-nos’.

Cuidant de tots

El cartell –indica l’OMC– representa el valor, la vocació, la dedicació, l’amor i solidaritat dels milers de persones i col·lectius professionals que amb la seva feina estan cuidant la salut de tothom, com ara els professionals sanitaris, el personal de neteja, els zeladors, els empleats de supermercats, els cossos i forces de seguretat de l’Estat i els serveis de transports, entre d’altres.

«Volem portar aquest missatge de respecte i admiració a tots els ciutadans a través de les seves vivendes, portals, urbanitzacions i centres de treball», subratllen.

Etiqueta #AquíViveUnHéroe

Notícies relacionades

Per això, conviden totes les persones que desitgin fer-ho a afegir-se a aquesta iniciativa i publicar les fotografies d’aquests cartells enganxats als seus portals a les xarxes socials amb l’etiqueta #AquíViveUnHéroe. Des dels comptes d’Instagram, Twitter i Facebook, la corporació compartirà aquestes mostres de respecte i afecte.

Amb aquesta iniciativa, l’OMC no només vol recolzar totes les persones que estan donant un servei encomiable, sinó també posar de relleu la importància de protegir i cuidar els qui ens cuiden en tots els aspectes de la vida, especialment en el de la salut.