TENIA 63 ANYS

Francesc Collado, el primer metge de família mort per Covid-19 a Catalunya

El sanitari va morir el 18 de març a l'Hospital de Barcelona

52969534 60

52969534 60

1
Es llegeix en minuts
Efe

El metge de família Francesc Collado Roura, de 63 anys, va morir el dia 18 de març a l’Hospital de Barcelona a conseqüència del Covid-19 i és, segons ha explicat a Efe el seu fill, el cirurgià de l’Hospital de Bellvitge Francesc Collado, el primer metge de capçalera que ha mort per l’epidèmia a Catalunya.

El difunt, que tenia la seva consulta privada al barri de Sants, exercia també a la unitat de cures pal·liatives de l’Hospital de Barcelona per a la mútua Assistència Sanitària i no patia cap patologia prèvia, ha explicat el seu fill.

Francesc Collado Roura també era pèrit judicial i treballava per a altres mútues atenent pacients al barri de Sants.

Notícies relacionades

Es dona la circumstància que el seu fill, el cirurgià Francesc Collado, que reivindica la mort del seu progenitor per una «malaltia professional» i que està en quarantena per haver estat en contacte amb ell, també va veure morir aquesta setmana passada la seva àvia materna, també víctima del coronavirus. 

Avui mateix, els metges de l’Hospital Quirón de Barcelona també han acomiadat el seu company Antoni Feixa, otorrinolaringòleg mort per coronavirus.

‘Coronavirus avui’

Subscriviu-vos a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions