Aquest diumenge

Ferida de gravetat una dona al caure-li a sobre un fanal a Sabadell

L’Ajuntament investiga la causa del succés, que va coincidir amb el temporal de vent i pluja que va haver-hi a la ciutat

CONTEXT | Mor una dona de 20 anys al caure-li una palmera a sobre al Raval de Barcelona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una dona va resultar ferida greu ahir diumenge amb un traumatisme cranioencefàlic al caure-li a sobre un fanal a la Ronda Zamenhof de Sabadell.

Segons ha informat l’Ajuntament de Sabadell, el fanal va caure cap a la una del migdia, coincidint amb el temporal de vent i pluja que va patir la ciutat aquest diumenge, i els tècnics municipals i l’empresa encarregada del manteniment de l’enllumenat investiguen les causes exactes de la caiguda.

L’Ajuntament de Sabadell ha assenyalat que les inspeccions en l’enllumenat viari són periòdiques i que en cas de detectar-se qualsevol anomalia en la seva estructura, inestabilitat o afectacions per oxidació es procedeix a la seva substitució per un fanal nou.

Canvi de 200 fanals a l’any

A Sabadell es canvien per aquestes causes aproximadament uns 200 fanals cada any. A més d’investigar les raons de la caiguda, els operaris van comprovar que la resta de fanals de la ronda de Zamenhof estan en un estat òptim.

Notícies relacionades

Les pluges d’aquest diumenge també han provocat la inundació en una vivenda, en un pis del carrer Cabdella. La família que hi viu se n’ha anat a casa d’un familiar. Al carrer de la Baronia s’hi va intervenir al detectar que el cablatge espurnejava i a la plaça de la Providència va caure un arbre, sense provocar afectacions.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO Sabadell