Nou executiu

Farrés suma a Sabadell una tinença d’alcaldia i crea una regidoria de plagues

Farrés suma a Sabadell una tinença d’alcaldia i crea una regidoria de plagues
1
Es llegeix en minuts

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha presentat aquest dilluns, 19 de juny, el govern municipal que comandarà la ciutat en els pròxims quatre anys. Format per vuit dones i sis homes, tindrà com a prioritats donar resposta a les necessitats de la ciutadania, millorar els barris, i impulsar l’activitat econòmica i el progrés sostenible.

Amb aquests objectius, s’estructurarà en cinc tinences d’alcaldia: Pol Gibert, primer tinent d’alcaldessa, serà al capdavant de l’Àrea de Presidència i Projectes Estratègics, de la qual no dependrà cap regidor; Eloi Cortés dirigirà l’Àrea de Serveis a les Persones; Montse González, la d’Economia i Serveis Centrals; i Mar Molina i Adrián Hernández comandaran les d’Economia i Serveis Centrals i la d’Urbanisme, respectivament.

Marta Farrés ha destacat que amb el nou executiu es vol donar continuïtat a la millora de la ciutat iniciada el passat mandat. «Ara la ciutat funciona, es tracta és de continuar avançant. El nou cartipàs és la plasmació d’una voluntat política de fer tot el possible perquè el dia a dia continuï funcionant, per continuar millorant tots els barris i garantir drets per a tothom», ha afegit.

Sobre les novetats del nou cartipàs, l’alcaldessa ha destacat la creació d’una regidoria de plagues, per donar resposta a noves necessitats, així com el fet que l’espai públic guanyi encara més protagonisme amb una àrea específica. També hi guanya pes Seguretat i Civisme per continuar afavorint la convivència i Serveis a les Persones per «no deixar ningú enrere».

Notícies relacionades

L’alcaldessa també ha destacat que el fet que el govern torni a tenir més dones que homes demostra el «compromís» per anar aconseguint reptes en el camí cap a la plena igualtat.

Llegeix totes les notícies de Sabadell a EL PERIÓDICO Sabadell