Firmen el llibre d’honor

L’aposta per convertir el Vallès en «pol de la indústria aeroespacial catalana»

  • CEPYME demana als sindicats un «clima amigable per treballar junts»

  • Aterra a Sabadell ‘Contact’, una activitat de poesia sonora relacionada amb l’exposició Art i paraula

L’aposta per convertir el Vallès en «pol de la indústria aeroespacial catalana»

UPC Terrassa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El director de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrials, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) de la Universitat Politècnica de Catalunya-Barcelona Tech (UPC) Xavier Roca va rebre ahir dia 25 d’abril la visita de l’alcalde de Terrassa Jordi Ballart i de l’alcaldessa de Sabadell Marta Farrés.

La visita tenia per objectiu mostrar el suport territorial a través dels primers regidors de les capitals vallesanes per consolidar la «seva àrea com a pol de la indústria aeroespacial catalana», amb un ‘hub’ aeronàutic, empreses del sector aeroespacial d’alt valor afegit –que manifesten que ja s’hi estan instal·lant–. En aquest sentit, es preveu que la UPC actuï com a formador i proveïdor d’enginyers aeroespacials altament qualificats i d’innovació tecnològica amb projectes de R+D.

Durant la visita, Jordi Ballart i Marta Farrés van firmar el llibre d’honor de l’ESEIAAT i van visitar l’Space Lab de la UPC Fab Terrassa, on van poder veure, per exemple, el funcionament d’un sistema de monitoratge i seguiment de satèl·lits.

Notícies relacionades

Llegeix totes les notícies de Sabadell a EL PERIÓDICO Sabadell i Terrassa

Temes